Φανερά αδυνατισμένη με στενό μάξι φόρεμα - Λαμπερή πρεμιέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας και η ανανέωση της ομάδα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φανερά αδυνατισμένη με στενό μάξι φόρεμα - Λαμπερή πρεμιέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

Πρεμιέρα στο MEGA με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έκανε σήμερα Σάββατο 16/9 η Σίσσυ Χρηστίδου. Μετά το όμορφο καλοκαίρι που πέρασε, αφήνοντας τους όλους άφωνους με την αλλαγή στην σιλουέτα της, αφού δημοσίευε φωτογραφίες της με μαγιό φανερά αδυνατισμένη, επέστρεψε στις επάλξεις.

Η παρουσιάστρια έκανε είσοδο στο πλατό μαζί με τον κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο και τον Νίκο Συρίγο, τους δυο σταθερούς συνεργάτες της.

«Καλημέρα! Καλή σεζόν να έχουμε! Χαρούμενη! Είμαστε μια παρέα, θέλουμε να πίνουμε μαζί σας το καφεδάκι μας τα Σαββατοκύριακα, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Για 6η χρονιά, μπορούμε να το κάνουμε για χρόνια αυτό. Είναι τεράστια η χαρά μας. Μπορούμε να το κάνουμε για πάντα, για όσο καιρό μας θέλετε εσείς εδώ. Η παρέα αλλάζει, η ομάδα μεγαλώνει, διαμορφώνεται. Οι σταθερές αξίες όμως όπως βλέπετε είναι εδώ» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αφού συνομίλησε με τους συνεργάτες της, στη συνέχεια καλωσόρισε το νέο μέλος της ομάδα της, που είναι η Βάλια Χατζηθεοδώρου, παίρνοντας τη θέση της Ελένης Βουλγαράκη που μετακόμισε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό (δείτε πως την υποδέχτηκαν).

Η πρεμιέρα της Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι

Αναλυτικά όλοι οι συνεργάτες της

«Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου κάνει πρεμιέρα στο MEGA γεμίζοντας τα πρωινά μας με την καλύτερη συντροφιά, διασκεδαστικές τηλεοπτικές στιγμές, δημοφιλείς καλεσμένους αλλά και καθαρή και ουσιαστική ματιά σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Έχοντας καταφέρει να συνδυάσουν επιτυχώς την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, η Σίσσυ Χρηστίδου και η ανανεωμένη ομάδα της θα συνεχίσουν να αποτελούν μία σταθερή αξία, μία δεμένη και ασυναγώνιστη παρέα κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50. Δίπλα της οι: Παύλος Σταματόπουλος, Νίκος Συρίγος, Βάλια Χατζηθεοδώρου ενώνουν τις δυνάμεις τους, βάζουν τις δικές τους πινελιές, με όρεξη και χαμόγελο για να κατακτήσουν τις καρδιές των τηλεθεατών και για μία ακόμα σεζόν, ενώ τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολιάζει ο Γρηγόρης Μελάς μαζί με αποκλειστικό και έγκυρο ρεπορτάζ.

Από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και η Σίσσυ Χρηστίδου μάς προσκαλούν στην πάντα φιλόξενη συντροφιά τους».

Mega: Η επίσημη ανακοίνωση για την Σίσσυ Χρηστίδου - Πότε κάνει πρεμιέρα το Χαμογέλα και Πάλι