«Με όλα αυτά που συμβαίνουν χάνουμε τη διάθεση μας» - Πρεμιέρα για τον Νίκο Μάνεση στον ALPHA

Τα πρώτα του λόγια και οι νέοι συνεργάτες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με όλα αυτά που συμβαίνουν χάνουμε τη διάθεση μας» - Πρεμιέρα για τον Νίκο Μάνεση στον ALPHA

Την ίδια ώρα περίπου με το Χαμογέλα και πάλι στο Mega, πρεμιέρα έκανε η εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση στον ALPHA σήμερα Σάββατο 16/9. Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, ο παρουσιαστής επέστρεψε στο τηλεοπτικό πλατό με σκοπό να μεταφέρει όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας.

Ο Νίκος Μάνεσης, αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές εστίασε στα άσχημα γεγονότα που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, με τις δολοφονίες, τις φωτιές και τις πλημμύρες.

Η πρεμιέρα του Μάνεση στον ALPHA

«Ευχόμαστε να έχετε μια καλή τηλεοπτική χρονιά κι εμείς ακόμα καλύτερη. Υπολογίζαμε αυτό το καλοκαίρι να ήμασταν πιο χαμογελαστοί, αλλά όλα αυτά που συμβαίνουν, δεν υπάρχει, χάνουμε τη διάθεσή μας. Με όλα αυτά που συμβαίνουν σε επίπεδο φυσικών καταστροφών», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα άσχημα γεγονότα που έχουν βυθίσει την χώρα στη θλίψη!

«Επειδή βλέπω ότι άπαντες τα τελευταία χρόνια μιλάνε για την κλιματική αλλαγή, ναι υφίσταται αλλά δεν πρέπει να είναι άλλοθι για τα πάντα. Πλημμύρες είχαμε πάντα, φωτιές είχαμε πάντα απλώς με την κλιματική αλλαγή θα βρέχει, συχνότερα και σφοδρότερα. Ή με τις πυρκαγιές, θα καίει συχνότερα και περισσότερο. Βιώνουμε έναν παραλογισμό. Δεν μπορεί ναι καίγεται η Δαδιά για 15 μέρες. Ούτε το λιμενικό να λείπει όταν φεύγουν τα πλοία. Είναι δυνατόν να πληροφορούμαστε ότι τόσα χρόνια, τρία χρόνια μετά τον ΙΑΝΟ, κάποια από τα έργα είναι ακόμα στις μελέτες. Δεν γίνεται να θες τρία χρόνια για τις μελέτες. Είναι κατάπτυστο το γεγονός», είπε μεταξύ άλλων.

Τι είπε στο φινάλε την περσινή σεζόν

«Κυρίες και κύριοι, σας ευχαριστούμε που μας υπομείνατε φέτος. Να έχετε καλό καλοκαίρι. Είτε κάνετε λίγες ή περισσότερες διακοπές, να προσέχετε τους αγαπημένους σας και τους εαυτούς σας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ από εμένα, από τον Χρήστο, από τα παιδιά εδώ τη συμμορία. Κάνουμε πάσα στο δελτίο ειδήσεων, φιλιά, καλό καλοκαίρι», είπε ο παρουσιαστής, Νίκος Μάνεσης αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό.

Δεν έλειψαν ωστόσο και οι απρόσμενοι επισκέπτες! Στο πλατό εισέβαλε η Κιάρα, η σκυλίτσα ενός εκ των συνεργατών του και ξεκίνησε τα παιχνίδια! Έκανε τις βόλτες του στο πλατό και ο Μάνεσης, την έχρισε συμπαρουσιάστρια.

«Εσύ τώρα δεν καταλαβαίνεις αυτά τα οποία λέω, το αντιλαμβάνομαι... αλλά δεν έχω να σου δώσω και τίποτα να φας» είπε χιουμοριστικά ο παρουσιαστής και είπε σε άλλο σημείο «Μπορείς να μη σαλιώνεις τη μπάλα; Πατινάρει το σκυλί, να της αλλάξεις ζαντολάστιχα».