«Γιατί δεν μας μίλησε;» - «Νομίζω, έπαθε ΑΝΤ1»: Tο σχόλιο της Χρηστίδου για την Βουλγαράκη και το μήνυμα στον Λιάγκα

Επικές ατάκες στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι για την μεταγραφή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γιατί δεν μας μίλησε;» - «Νομίζω, έπαθε ΑΝΤ1»: Tο σχόλιο της Χρηστίδου για την Βουλγαράκη και το μήνυμα στον Λιάγκα

Στην πρεμιέρα του Χαμογέλα και Πάλι σήμερα 16/9, σχολίασαν την υποδοχή της Ελένης Βουλγαράκη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 από τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του. Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν πολύ συγκινημένη στο φινάλε τον Ιούλιο όταν χρειάστηκε να την αοχαρετήσει αφού πήρε μεταγραφή για τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Η παρουσιάστρια λοιπόν μετά από ένα χιουμοριστικό βίντεο που προβλήθηκε σχετικά με τα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα όλο νόημα στον Γιώργο Λιάγκα.

Το μήνυμα της Χρηστίδου στον Λιάγκα για την Βουλγαράκη

«Πάμε να πιάσουμε λίγο το κομμάτι της Ελένης μας. Γιώργο, θα είμαστε πάνω από τον σβέρκο σου φέτος, θα σε βλέπουμε, θα σε παρακολουθούμε. Είναι σαν παιδί μας η Ελένη. Είναι λες και πάει το παιδί μου φαντάρος. Δεν θα πω στον αρχιστράτηγο “το νου σου! Σε βλέπω! I’m watching you”», είπε με χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στην συνέχεια πρόβαλλαν τις δηλώσεις της Ελένης Βουλγαράκη όταν η κάμερα της εκπομπής τους την συνάντησε έξω από τα στούντιο του ΑΝΤ1. Ωστόσο, η δημοσιογράφος δεν είπε πολλά, με αποτέλεσμα να σχολιαστεί από τους πρώην συνεργάτες της.

«Γιατί δεν μας μίλησε η Ελένη; Τι ήταν αυτό; Αυτά μας είπε η Ελένη; Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί δεν μίλησε; Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί δεν μίλησε;», απόρησε η Σίσσυ Χρηστίδου

Με τον Παύλο Σταματόπουλο να απαντάει «Η Ελένη Βουλγαράκη, νομίζω, έπαθε ΑΝΤ1. Εντάξει, νομίζω εκεί στον ΑΝΤ1 τους έχουν λίγο μαντρωμένους».

Βέβαια ο διάλογος αυτός έγινε με χιούμορ, αφού τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο κουμπάρος της έχουν πολύ καλές σχέσεις με την δημοσιογράφο του Πρωινού πλέον.