«Επέλεξα να το πω τώρα γιατί...» - Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο του

«Γιατί να τα μοιραστείς όλα με τον κόσμο; Δεν έχει νόημα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Επέλεξα να το πω τώρα γιατί...» - Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο του

Πρεμιέρα στο MEGA έκανε σήμερα Σάββατο 16/9 η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, με πρώτο καλεσμένο στο πλατό να είναι ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός που επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την σειρά Ναυάγιο (δείτε το trailer και την υπόθεση) μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων για πρώτη φορά αναφέρθηκε άνοιξε τα χαρτιά του για το διαζύγιο του, που έγινε γνωστό πριν μερικές εβδομάδες.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου για το διαζύγιο του

«Το ότι το κράτησα κρυφό έχει να κάνει με τα παιδιά μου. Το κρατάς, γιατί να το πεις; Γιατί να τα μοιραστείς όλα με τον κόσμο; Δεν έχει νόημα. Έτσι δεν είναι; εσύ τα μοιράζεσαι όλα;» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Για να εξομολογηθεί: «Επέλεξα να το πω τώρα γιατί ήταν ένα πράγμα που θα γινόταν ούτως ή άλλως. Νιώθω ότι και επειδή τα παιδιά μου ξέρουν και γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει και όλα καλά. Ένας από τους λόγους που μίλησα τώρα για τον χωρισμό μου είναι γιατί μεγάλωσαν τα παιδιά μου.

Μιλήσαμε, κάναμε κουβέντες μαζί τους. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν λένε πολλά πράγματα, δείχνουν όμως. Το θέμα είναι πως εσύ τους προσεγγίζεις και με τι τρόπο το εξηγείς. Ειδικά όταν και οι δύο γονείς είναι εκεί γιατί εμείς έχουμε και συνεπιμέλεια, οπότε τα παιδιά από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους θα είναι μαζί ο κόσμος να χαλάσει. Αν μου συμβεί κάτι στην προσωπική ζωή μου, φαντάζομαι πως θα τα συζητήσω μαζί τους. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Με απασχολεί περισσότερο να ζήσω με τα παιδιά μου κι άλλο. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Είμαι χαζομπαμπάς».

Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν παντρεμένος με τη σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν που είναι και σεναριογράφος. Γεννήθηκε στη Λιόν της Γαλλιάς το 1973, ενώ έχει μεγαλώσει στη Λευκωσία. Οι σπουδές της έλαβαν χώρα στις ΗΠΑ και είχαν σαν κεντρικό θέμα τον κινηματογράφο και τις καλές τέχνες ενώ είχε εξειδίκευση στη σκηνοθεσία και τη γραφή σεναρίου.

«Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω. Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του έναν για τον άλλον», είχε πει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου για την γυναίκα του.

Δείτε επίσης: Ταξιτζής απείλησε με πιστόλι τον Γιάννη Στάνκογλου και αποπειράθηκε να τον πατήσει

Γιάννης Στάνκογλου σύζυγος χωρισμός