Ιωάννα Τούνη: Για γευσιγνωσία λίγο πριν την τελετή - Οι τελευταίες ετοιμασίες για την βάφτιση του Πάρη

Οι αποκαλύψεις που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Για γευσιγνωσία λίγο πριν την τελετή - Οι τελευταίες ετοιμασίες για την βάφτιση του Πάρη

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για την βάφτιση του γιου τους που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/9 παρουσία συγγενών και στενών φίλων. Το ζευγάρι θέλει να κάνει ένα όμορφη πάρτι για να περάσει όλη του την ημέρα με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μέχρι στιγμής κρατάει κρυφή την τοποθεσία της βάφτισης και γενικά το όλο σκηνικό, ενώ το όνομα του γιου της παρόλο που ήθελε να είναι έκπληξη σε όλους, μαθεύτηκε στα κανάλια αφού κυκλοφόρησε σε εκπομπή το προσκλητήριο (δείτε το προσκλητήριο και το όνομα).

Η Ιωάννα Τούνη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε κατά της καλεσμένης που μοιράστηκε το προσκλητήριο, αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν δική της αλλά καλεσμένη του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μάλιστα, της δήλωσε δημόσια πως πλέον δεν είναι καλεσμένη στην βάφτιση - δείτε την ανάρτηση της.

Πολλοί λοιπόν αναρωτήθηκαν ποια πρέπει να είναι η καλεσμένη αυτοί, με αρκετούς να αναφέρουν πως πρόκειται για δημοσιογράφο. Η Soula Glamorous από πλευρά της έκανε ανάρτηση στο Instagram, απαντώντας στα μηνύματα που δέχτηκε, αφού αρκετοί νόμιζαν πως εκείνη το έδωσε στα κανάλια.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου συνεχίζουν τις ετοιμασίες για την βάφτιση του μικρού νουνίτο που όπως φαίνεται θα είναι το γεγονός του Φθινοπώρου 2023, καθώς ήδη έχει γίνει viral με τον γιο της να είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πλέον πρόσωπα.

Οι τελευταίες ετοιμασίες για την βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μερικές από τις ετοιμασίες που κάνουν λίγο πριν την μεγάλη ημέρα.

Όπως αποκάλυψε, επιλέγουν τα χρώματα που θα υπάρχουν στην τελετή και την δεξίωση στην συνέχεια, τα οποία προφανώς θα κυμαίνονται σε γαλάζιες αποχρώσεις, ενώ πραγματοποίησαν και γευσιγνωσία για να δουν ποια κρασιά θα έχουν για τους καλεσμένους τους.

Ιωάννα Τούνη Instagram

Ιωάννα Τούνη βάφτιση γιου

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτιση