«Με θερμοφόρες, αντιβιώσεις..» - Εξελίξεις με την υγεία της Δανάης Μπάρκα

Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με θερμοφόρες, αντιβιώσεις..» - Εξελίξεις με την υγεία της Δανάης Μπάρκα

Η πρεμιέρα του Πάμε Δανάη στην αρχή της εβδομάδας αναβλήθηκε λόγω της υγείας της Δανάης Μπάρκα, με αποτέλεσμα να γίνει δυο ημέρες αργότερα (δείτε εδώ την έναρξη). Τελικά ωστόσο η παρουσιάστρια επέστρεψε να επιστρέφει στις επάλξεις, ωστόσο, όταν γυρνάει στο σπίτι ακολουθεί όλες τις εντολές του γιατρού της.

Όπως έχει εξηγήσει μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έπαθε ωτίτιδα. Μάλιστα, απαντώντας στις ερωτήσεις του κοινού σε Q & A που πραγματοποίησε μέσα από το προφίλ της, εξήγησε αναλυτικά τι συμβαίνει, τονίζοντας πως είναι ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρεί από μικρή και κάθε τόσο, όπως φαίνεται, επανέρχεται.

«Όσοι το έχουν περάσει θα καταλάβουν. Μικρή είχα τρελό θέμα με τα αυτιά. Είχα σπάσει τύμπανα, είχα αφαιρέσει αμυγδαλές, κρεατάκια, τα πάντα όλα. Αντιβιώσεις, κλάματα και πόνοι. Ήμουν ήσυχη, αλλά πριν από 9 μέρες, προφανώς από έντονο ήχο, νερό, αέρα, air condition κλπ, ερεθίστηκε μετά από πολλά χρόνια. Δράμα η κατάσταση, ειδικά τις πρώτες μέρες, αλλά η γιατρός που με έχει από μωρό, με έσωσε όπως πάντα. Πολλές αγωγές, πολλά φάρμακα, σιγά σιγά το μαρτύριο», - δείτε εδώ την ανάρτηση της.

Οι εξελίξεις με την υγεία της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα με νέα ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετέφερε στους διαδικτυακούς της φίλους τις εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας της.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός βρίσκεται στο σπίτι της και ακολουθεί τις οδηγίες που της έχει δώσει ο γιατρό της και ακολουθεί τη θεραπεία της για να περάσει η ωτίτιδα.

«Εδώ, με ζέστη στο σημείο, με θερμοφόρες, με αντιβιώσεις, με σταγόνες, με κορδέλες, με όλα αυτά τα ωραία που χρειάζεται η περιπέτεια του αυτιού», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα υγεία αυτί