Μαύρα σύννεφα στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση - Τι συμβαίνει

Το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί το καλοκαίρι να ήταν πολύ καλό για την Μαριάντα Πιερίδη, όσον αφορά τα επαγγελματικά της, αφού η εκπομπή Καλοκαίρι Yes που παρουσίαζε σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ωστόσο για την προσωπική της ζωή ήταν περίεργο και δύσκολο.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που στο πλατό πετούσε ορισμένες φορές... σπόντες σχετικά με τραγούδια χωρισμού, ωστόσο, δεν ήταν ποτέ άνθρωπος που απασχόλησε με τα προσωπικά της για αυτό και δεν βγήκα κάτι στη δημοσιότητα σχετικά.

Σύμφωνα όμως τώρα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife και ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, μαύρα σύννεφα έχουν σκεπάσει το γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Τι συμβαίνει στο γάμο Πιερίδη - Κατριβέση

Μαριάντα Πιερίδη Δημήτρης Κατριβέσης

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης δεν πέρασαν μαζί το καλοκαίρι, καθώς εκείνη έπρεπε να μείνει στην Αθήνα λόγω της εκπομπής, ενώ εκείνος βρισκόταν στην Τήνο όπου έχουν ανοίξει από κοινού εστιατόριο και μπαρ.

Το ζευγάρι σύμφωνα με την εφημερίδα φαίνεται πως περνάει μεγάλη κρίση και ρόλο έπαιξε τόσο η απόσταση όσο και οι αυξημένες επαγγελματικά υποχρεώσεις.

To ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2017 στον Άγιο Δημήτριο τον Λουρμπαδιάρη στο Θησείο και ο άντρας της έχει πολύ καλές σχέσεις με τον γιο της τραγουδίστριας, Νικόλα.

«Ο Νικόλας είναι χαρούμενος και εμείς θέλουμε να του δίνουμε όλο και πιο πολλές εικόνες γίνεται», έχει πει η τραγουδίστρια αναφέροντας πως φροντίζουν σε κάθε επαγγελματικό και μη ταξίδι να παίρνουν μαζί τους και τον γιο της.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης μαγειρική το 1996 στην Αθήνα και ξεκίνησε να εργάζεται σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία. Η επιθυμία να ανακαλύψει διαφορετικές γεύσεις και υλικά του κόσμου προκειμένου να εξελιχθεί, τον έκανε να ταξιδέψει και η φήμη του να γίνει σε όλο τον κόσμο και να τον κατατάξει σε έναν από τους πιο καταξιωμένους σεφ.