Η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη σε ερώτηση για τον Αλέξη Κούγια μετά την επίθεση που του έκανε για την σεξουαλικότητα του

Του απάντησε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη σε ερώτηση για τον Αλέξη Κούγια μετά την επίθεση που του έκανε για την σεξουαλικότητα του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και τη δημοσιογράφο Νικολέτα Κλάδη, έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος σήμερα 17/9 δίνει "μάχη" στις κάλπες για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υποψήφιος, αναφέρθηκε στην εκλογική διαδικασία, στη στρατηγική του αλλά και στο σποτ που γύρισε στη Μακρόνησο το οποίο και έφερε την έκρηξη του Αλέξη Κούγια.

«Δεν έχω άγχος για την εκλογική διαδικασία και αυτό γιατί ξέρω ακριβώς το λόγο για τον οποίο έθεσα υποψηφιότητα. Δεν θα αλλάξω τη στρατηγική μου, η οποία είναι να μιλάω απευθείας στον κόσμο και ακόμα κι αν χάσω, ξέρω ποιος είμαι. Ξέρω το έργο που θέλω να προσφέρω. Υπάρχει ανάγκη από μια μοντέρνα και προοδευτική κοινωνία», είπε αρχικά.

Όσον αφορά το σποτ που γύρισε, δήλωσε; «Σκοπός της επικοινωνίας είναι να αναδεικνύεις θέματα και ο παραλήπτης να λαμβάνει κάτι από όλο αυτό. Ήθελα να στείλω ένα ενωτικό μήνυμα και νομίζω το έστειλα, είναι η ιστορία του τόπου».

Η αντίδραση του Κασσελάκη στην επίθεση του Κούγια

Όταν η δημοσιογράφος μετά την απάντηση του για το σποτ, τον ρώτησε για τον Αλέξη Κούγια, εκείνος ευχαρίστησε και έφυγε. «Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ, γεια σας» είχε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως ο δικηγόρος φαίνεται πως δεν τον συμπαθεί ιδιαίτερα, καθώς είχε πει μεταξύ άλλων για τον κ. Κασσελάκη: «Τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος; Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή κανονικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά αγόρια και κορίτσια και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα» - δείτε εδώ όλες τις αιχμηρές του δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1.