Το περιμένει πως και πως: Πολύ ευχάριστα νέα για την Μελίνα Ασλανίδου

Το νέο βήμα στα επαγγελματικά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δηλώσεις στο Κοσμοράδιο 95,1 έκανε η Μελίνα Ασλανίδου όταν βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να ανέβει στην σκηνή των Music Events Live της 87ης ΔΕΘ. Η τραγουδίστρια δέχτηκε πολλές ερωτήσεις, ανάμεσε σε αυτές και για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση που περιμένει πως και πως.

Συγκεκριμένα, θα βρίσκεται στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου, της Λίνας Νικολακοπούλου και του Κώστα Μπαλαχούτη στη νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ1.

Η αποκάλυψη της Μελίνας Ασλανίδου για το νέο της βήμα

«Έχω πολύ μεγάλη χαρά και είναι πολύ μεγάλη τιμή, γιατί θα είμαστε μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο, τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Κώστα Μπαλαχούτη στην ΕΡΤ1 σε μία άκρως μουσική εκπομπή και μάλιστα για τη μεγάλη μου αγάπη το λαϊκό τραγούδι. Θα εντρυφήσουμε μέσα στο λαϊκό τραγούδι και θεωρώ ότι θα είναι μία πολύ όμορφη στιγμή αυτή. Θα κάνουμε αρκετές εκπομπές, ξεκινάμε σιγά-σιγά και τα γυρίσματα. Νύχτα Στάσου είναι ο τίτλος! Το τηλεφώνημα το είχαν με τον Χρήστο Νικολόπουλο», είπε αρχικά.

«Δεν έχει να κάνει με την ίδια εκπομπή. Είναι σε άλλο κανάλι κατ’ αρχάς, έχει άλλο τίτλο. Θα είναι τελείως διαφορετικό. Δεν έχει να κάνει με την ιδέα της κυρίας Καμπάκογλου, την οποία σέβομαι, εκτιμώ και αγαπώ. Έχω πάει κι εγώ στην εκπομπή που είχαν μαζί με τον Χρήστο», είπε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: Θεοδωρίδου, Δημητρίου, Ασλανίδου και 12 ακόμη - Πώς ξεκίνησαν και πως εξελίχθηκαν εμφανισιακά διάσημες Ελληνίδες τραγουδίστριες

Που γνωρίσαμε την τραγουδίστρια

Την περίοδο 2000 έως 2002 συμμετείχε στο συγκρότημα Οι Απέναντι, με το οποίο κυκλοφόρησε τα άλμπουμ "Το Παρελθόν Θυμήθηκα" και το "Μικρή Αγάπη" που περιέχει την διασκευή του τραγουδιού "Τι σου κανα και πίνεις", με την οποία το συγκρότημα έγινε ευρύτερα γνωστό.

Έπειτα η Μελίνα ακολούθησε σόλο καριέρα. Το 2003 κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο "Το Πέρασμα". Το 2005 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος "Παιχνίδι Είναι" καθώς και ενα single με τίτλο "3 ευχές". Το 2007 κυκλοφόρησε ένα single με τρία κομμάτια, με τίτλο "Ψηλά Τακούνια". Το 2008 κυκλοφόρησε τη συλλογή "Στο Δρόμο". Το 2009 κυκλοφόρησε το digital single "Άλλη Μια Φορά".

Και ξεκίνησε η άνοδος της στο χώρο της μουσικής!