«Χωρίσαμε και μετά από 13 χρόνια...» - Η εξομολόγηση του Κώστα Φραγκολιά για την σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη

«Πάντα η επικοινωνία μας ήταν σε καλό επίπεδο και οποιοδήποτε θέμα έχει υπάρξει το συζητάμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Κώστας Φραγκολιάς στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Ο παρουσιαστής, μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την ζωή του και την σχέση του με την αγαπημένη του, Δώρα Πατσιώτη.

Αποκάλυψε το χωρισμό που είχαν στο παρελθόν και την επανασύνδεση τους μετά από 13 χρόνια χώρα, ενώ μίλησε για τυχόν ζήλιες ανάμεσα τους.

Η εξομολόγηση του Κώστα Φραγκολιά για την προσωπική του ζωή

«Είναι μία κοπέλα που την ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε σχέση όταν ήμασταν και πολύ νεότεροι. Είχαμε χωρίσει και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε. Είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να συζητήσω οποιοδήποτε θέμα, μια πολύ δυναμική γυναίκα και εννοείται πολύ όμορφη. Επιπλέον, μου αρέσει πάρα πολύ η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι», εξομολογήθηκε για την σύντροφό του.

«Πάντα η επικοινωνία μας ήταν σε καλό επίπεδο και οποιοδήποτε θέμα έχει υπάρξει το συζητάμε και το φέρνουμε εις πέρας με διάλογο. Εννοείται ότι έχουν υπάρξει έντονες στιγμές αλλά οι πιο έντονές μας στιγμές ήταν ας το πω χαζές, για μη σοβαρούς λόγους. Όσο πιο σοβαρός είναι ο λόγος, τόσο πιο συγκρατημένοι είμαστε. Όσο πιο αστείος είναι ο λόγος, τόσο υπάρχει περισσότερη ένταση. Έχουμε όμως κοινά θέλω και κοινό τέλος διαδρομής», συνέχισε.

Δείτε επίσης: «Είναι ένας άνθρωπος, που όταν το δω δεν...» - Άγνωστο παρασκήνιο για τις σχέσεις Βίσση & Φραγκολιά μετά το χωρισμό τους

Κώστας Φραγκολιάς Δώρα Πατσιώτη

Θα παντρευτούν;

Όπως γράφει το περιοδικό YOU, ακόμα ένα καλοκαίρι τους μόλις τελείωσε και το ζευγάρι επέστρεψε στην βάση του, εκείνος στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο “Happy day” δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και εκείνη στις επιχειρήσεις κέντρων μασάζ που διατηρεί. Στην Αλόννησο, στην Πάρο, στην Σαντορίνη, σχεδόν όλη η παρέα της εκπομπής έκανε φέτος κυριολεκτικά τουρ στα ελληνικά νησιά και πέρασε ανέμελες διακοπές.

Κόντρα στα σενάρια γάμου που κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό για την σχέση τους και τα αναπάντητα ερωτηματικά “θα το πάρει ή όχι το κορίτσι;” εκείνοι είναι συνειδητοποιημένοι ότι ο έρωτας για να ανθήσει δεν χρειάζεται απαραίτητα στεφάνι και ναι μεν συζούν σχεδόν από την πρώτη στιγμή, μάλιστα εδώ και 2 χρόνια περίπου έχουν μετακομίσει σε νέο μεγαλύτερο σπίτι στην Ραφήνα, αλλά για την ώρα τουλάχιστον δεν παντρεύονται.