Διαζύγιο "βόμβα" στην showbiz μετά από 27 χρόνια γάμου - «Το ταξίδι αλλάζει κι αποφασίσαμε να χωρίσουμε»

Η κοινή τους ανακοίνωση και το σοκ των θαυμαστών τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διαζύγιο

Ένα ακόμη διαζύγιο "βόμβα" μετράει η showbiz μετά από αυτό πασίγνωστου τραγουδιστή! Αγαπημένο ζευγάρι εδώ και 27 χρόνια, πήρε την απόφαση να χωρίσει με τους θαυμαστές να είναι σοκαρισμένοι με αυτή την εξέλιξη, καθώς μέχρι πρόσφατα και οι δυο έκαναν ερωτικές εξομολογήσεις ο ένας για τον άλλο.

Όπως γράφουν τα ξένα μέσα τα προβλήματα ήταν πολλά και δυστυχώς δεν κατάφεραν να τα λύσουν να συνεχίσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Μάλιστα, ζούσαν σαν χωρισμένοι εδώ και πολύ καιρό πριν ανακοινώσουν το διαζύγιο τους.

Οι φίλοι τους και οι οικογένειες τους δεν εκπλάγηκαν καθόλου, καθώς γνώριζαν τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Πήγες από το περιβάλλον τους λένε πως είχαν αποξενωθεί και ζούσαν σαν συγκάτοικοι στο ίδιο σπίτι. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να υποστήριζε ο ένας τον άλλον, πλέον αυτά είχαν σταματήσει.

Μπορεί τα κοντά τους πρόσωπα να περίμεναν αυτή την εξέλιξη, ωστόσο οι θαυμαστές τους όχι με αποτέλεσμα να πάθουν μεγάλο σοκ όταν κυκλοφόρησε η δυσάρεστη είδηση.

Αυτό το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 27 χρόνια

«Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι, σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει κι αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη.

Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περιηγείται σε αυτή τη μετάβαση.

Αυτή είναι η μόνη δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς», ανακοίνωσε ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φέρνες.