Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της που της άλλαξε το πρόσωπο

Το τόλμησε όπως πολλές!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά το τέλος των καλοκαιριών της διακοπών, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήρε την απόφαση να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της, την οποία έχουν τολμήσει το τελευταίο διάστημα πολλές γυναίκες.

Η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor, επισκέφθηκε το αγαπημένο της κομμωτήριο και άλλαξε κατά πολύ τα μαλλιά της, δείχνοντας το αποτέλεσμα στους followers της στο Instagram.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήρε την απόφαση να κόψει τα πλούσια κατάξανθα μαλλιά της και να τα κάνει ένα κοντό καρέ. Οι φωτογραφίες από το νέο της look μάλιστα, είναι εντυπωσιακές.

Τα σχόλια μάλιστα των διαδικτυακών της φίλων ήταν πολλά με τα περισσότερα να είναι θετικά για αυτή την πινελιά ανανέωσης. Σίγουρα τα καλύτερα λόγια θα είπε και ο σύντροφος της - δείτε κοινή τους φωτογραφία.

Η εξομολόγηση για την πλαστική που έκανε

Πριν λίγες ημέρες, παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη όπου μίλησε ανοιχτά για την πλαστική που έχει κάνει στο στήθος της, αλλά και για τον σύντροφό της.

Μετά τον επεισοδιακός χωρισμός της με τον πρώην σύντροφό της μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star, καθώς όπως είχε εξομολογηθεί τον έπιασε να την απατάει ενώ την είχε φλομώσει στα ψέματα, είναι και πάλι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Βρήκε τον έρωτα σε νέα αγκαλιά και όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στο Instagram είναι πολύ ευτυχισμένη.

«Είμαι μια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία», είπε για τη νέα της σχέση και τις όμορφες στιγμές που περνάει.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, εξομολογήθηκε: «Θέλω να κάνω τηλεόραση και απορώ γιατί δεν κάνω».

Όταν η συζήτηση έφτασε στο σημείο της υγείας της και την πλαστική στήθους, αποκάλυψε: «Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος έπειτα από την περιπέτειά µου µε τον καρκίνο. ∆εν ήταν στο στήθος, ήταν λέμφωμα, αλλά για αισθητικούς λόγους τα επανέφερα στην αρχική τους κατάσταση».