Ντυμένοι ασορτί στα μαύρα - Η νέα φωτογραφία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον σύντροφό της στη Σαντορίνη

Ποιος είναι τελικά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Instagram / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα, με τον οποίο έχει γυρίσει όλα τα νησιά αυτό το καλοκαίρι. Από την Σαντορίνη βρέθηκαν στα Κουφονήσια (δείτε τους εδώ ξαπλωμένους και αγκαλιασμένους στην παραλία), από εκεί στην Πάρο (δείτε το στενό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει δίπλα του) και, όπως έδειξε στα story της, επέστρεψαν στο νησί του έρωτα, στη Σαντορίνη, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Δημοσίευσε, δηλαδή, στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία τους από την βραδινή τους έξοδο στα στενά του νησιού, με τους δυο τους να είναι ντυμένοι στα μαύρα και να χαμογελούν στον φακό. Για άλλη μία φορά η επιχειρηματίας έκρυψε το πρόσωπο του συντρόφου της όμως, διότι προς το παρόν επιθυμεί να κρατήσει την ταυτότητά του κρυφή και την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ρομαντική έξοδος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον σύντροφό της στη Σαντορίνη

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σύντροφος
Instagram / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τι συνέβη στην προηγούμενη σχέση της

Όταν της έγινε η πρόταση για το φετινό Survivor All Star η αλήθεια είναι πως την απέρριψε κατευθείαν γιατί όπως είχε δηλώσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό μπροστά στις κάμερες δεν ήθελε να αφήσει ξανά τόσους μήνες μόνο τον αγαπημένο και μελλοντικό σύζυγό της. Λίγο μετά, όμως, η είδηση του χωρισμού της έπαιζε πρώτο θέμα σε όλες τις πρωινές εκπομπές με εκείνη να αρνείται να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση πέρα από «Όντως χώρισα. Πριν συμβεί αυτό δεν σκεφτόμουν να σηκωθώ και να φύγω, αλλά πλέον είμαι ελεύθερη και δεν με κρατάει τίποτα. Πάντα ένας χωρισμός είναι πολύ δύσκολος, αλλά όλα γίνονται για καλό. Η ζωή συνεχίζεται». Το αποτέλεσμα αυτού;

Μετά τον χωρισμό της βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα συγκέντρωσε πολλά βλέμματα πάνω της με την συμπεριφορά και τα λεγόμενά της. Ακόμη να καταλάβετε σε ποια αναφερόμαστε;

Χώρισε πρώην πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor- Τον έπιασε στα πράσα με άλλη!

Μέσα από ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η επιχειρηματίας για πρώτη φορά απάντησε ανοιχτά όσον αφορά την πρώην σχέση της. Οι διαδικτυακοί της φίλοι είχαν μεγάλο ενδιαφέρον για το τι συνέβη κι εκείνη, αφού πήρε τον χρόνο της, θέλησε να το βγάλει από μέσα της.

Γιατί χώρισες; Αδιάκριτο αλλά αν θες απαντάς.

Χώρισε πρώην παίκτρια του Survivor All Star - Τον έπιασε στα πράσα με άλλη!

Γιατί βρήκε άλλη. Ευτυχώς όμως γλίτωσα από το ψέμα που με είχε φλομώσει.

Είσαι μόνη; Πόσο καιρό έχει χωρίσει;

Χώρισε πρώην παίκτρια του Survivor All Star - Τον έπιασε στα πράσα με άλλη!

Μόνη είμαι από τον Δεκέμβριο αλλά την είχε βρει καιρό πριν… και ένα χρόνο.

Εσένα βρήκε κάλε να σε κερατώνει και τόσο καιρό;

Δεν ήμουν η μόνη.

Πώς κατάλαβες ότι είναι με άλλη;

Χώρισε πρώην παίκτρια του Survivor All Star - Τον έπιασε στα πράσα με άλλη!

Τους είδα με τα μάτια μου.

Πώς αντέδρασες όταν τους είδες; Είχες υποψιαστεί κάτι; Τόσα χρόνια μαζί…

Γκρεμίστηκε ο χρόνος μου. Δεν είχα υποψιαστεί τίποτα.