Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ξαπλωμένη στην αγκαλιά του με το μικροσκοπικό της μπικίνι - Γυμνασμένος και μαυρισμένος ο νέος της σύντροφος

Full in love στα Κουφονήσια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Instagram / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ φέτος και για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι και η προσωπική της ζωή. Από τη μία η φιλία της με την Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία έληξε άδοξα, με πολλή ένταση (δείτε εδώ τι συνέβη), και από την άλλη η σχέση της με τον πρώην της, η οποία είχε επίσης άσχημη εξέλιξη.

Φαίνεται, όμως, πως η ίδια τα έχει αφήσει πίσω της όλα αυτά και πλέον διανύει μία από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής της. Κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά και μαζί της έχει την καλύτερη παρέα. Όπως αποκάλυψε με μία φωτογραφία από το παθιασμένο τους φιλί στο στόμα (δείτε την εδώ), βρίσκεται σε νέα σχέση και είναι τρελά ερωτευμένη.

Η νέα φωτογραφία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον σύντροφό της

Την Τρίτη 8/8 μάλιστα δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία τους από την παραλία στα Κουφονήσια, με τους δυο τους να είναι ξαπλωμένοι και αγκαλιασμένοι στα βότσαλα. Στο πρόσωπο του καλού της, ωστόσο, έβαλε καρδούλες ώστε να μη φαίνεται ποιος είναι, διότι επιθυμεί να κρατήσει την ταυτότητά του κρυφή, προς το παρόν τουλάχιστον.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σύντροφος

Ο άσχημος χωρισμός της με τον πρώην της

Στην στήλη «Αρπαγή» της Μαίρης Αργυριάδου και στην εκπομπή Breakfast at star βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 9/5 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor ήταν άκρως αποκαλυπτική και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις "καυτές" ερωτήσεις.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον πρόσφατο χωρισμό της, αποκαλύπτοντας πως τον έπιασε να την απατά.

«Χώρισα, προσπαθώ να είμαι καλά. Καλύτερα είμαι... Με πείραξε η κοροϊδία. Θέλω οι άλλοι να είναι καθαροί, όπως είμαι κι εγώ απέναντι σε όλους. Ήταν να παντρευτούμε! Ήταν! Έχω απατήσει κι εγώ βέβαια! Στην απιστία χτυπιέμαι, κοπανιέμαι! Δεν έχω πει σε κανέναν άντρα να χωρίσουμε αλλά θέλω να προχωρήσω στην ζωή μου, να κάνω οικογένεια. Ο κύκλος με την Βρισηίδα έχει τελειώσει οριστικά. Ο καθένας κοιτάει τον ποπό του», είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

Ε.Π.: Την πρώτη φορά που έφυγα από το Survivor στεναχωρήθηκα. Δεν ήθελα να φύγω, ο πρώην σύντροφός μου το ήθελε.

Μ.Α.: Ο πρώην σύντροφός σου ήθελε να φύγεις νωρίτερα;

Ε.Π.: Ωπ, κάτσε γιατί εδώ βρήκαν τα κέρατα!

Μ.Α.: Τον τσάκωσες;

Ε.Π.: Τον τσάκωσα! Ουδέν κρυπτόν από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.