Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία με την 4 κιλών μπέμπα του! Μοιάζει στην Μαριλού Κόζαρη

Η νέα ανάρτησή του στο instagram

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία με την 4 κιλών μπέμπα του! Μοιάζει στην Μαριλού Κόζαρη

Πριν από 4 ημέρες ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη υποδέχθηκαν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους ένα υγιέστατο κοριτσάκι κοντά στα 4 κιλά! Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο μαιευτήρας της φαρμακοποιού ο τοκετός κράτησε 12 ολόκληρες ώρες (δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

Ο γνωστός τραγουδιστής, λοιπόν, μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό του πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μωρού τους και οι followers του στο instagram έπαθαν πλάκα! Σε ποιον μοιάζει;

Η πρώτη ανάρτηση του Πάνου Μουζουράκη

«Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ.
Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές. Ευχαριστώ τη Διονυσία, τον Παναγιώτη, τη Βάσια και ευχαριστώ όλο το προσωπικό του @mitera.gr, από τον έβδομο μέχρι το γκαράζ/parking που μου έκαναν σεμινάριο ταχύρυθμο στην αλλαγή πάνας, καθαρισμού, πλυσίματος, οργάνωσης, τάξης, ευγένειας, σεβασμού, κατανόησης, περιποίησης, φιλοξενίας και οικογένειας. Ευχαριστούμε που μας κάνατε αυτήν την στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Το μωρό μοιάζει...»

Η Σύλβια Δεληκούρα, καλή φίλη της φαρμακοποιού βρέθηκε στο μαιευτήριο πριν λίγες ημέρες για να ευχηθεί στο ζευγάρι. Μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το κλίμα που επικρατούσε στην ιδιωτική κλινική.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός το μωρό μοιάζει στην Μαριλού Κόζαρη, ενώ ανέφερε «Χθες ήμασταν εκεί από το πρωί μέχρι που ήρθε η μπέμπα. Έζησα όλη τη χαρά και την αγωνία, πήγαν όλα πολύ καλά, είναι όλοι πολύ ευτυχισμένοι».

«Ο Πάνος είναι πολύ στοργικός, είναι σαν χαμένος, η ευτυχία όλη και το χάσιμο, που δεν το έχει συνειδητοποιήσει, είναι καταπληκτικό όταν τον κοιτάς» έκανε γνωστό.