Μεγάλη συγκίνηση στο ΣΕΦ - Τα δάκρυα του Βασίλη Σπανούλη αγκαλιά με την Χοψονίδου και τα παιδιά του

H τελετή, The Night Of The Legend προς τιμήν του για την απόσυρση της φανέλας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μεγάλη συγκίνηση στο ΣΕΦ - Τα δάκρυα του Βασίλη Σπανούλη αγκαλιά με την Χοψονίδου και τα παιδιά του

Το βράδυ της Κυριακής 17/9 πραγματοποιήθηκε η τελετή The Night Of The Legend στο ΣΕΦ με αφορμή την απόσυρση της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη, μετά την απόφαση του να σταματήσει το μπάσκετ. Το κατάμεστο στάδιο, καταχειροκρότησε τον σπουδαίο μπασκετμπολίστα που χάρισε μεγάλες επιτυχίες στον Ολυμπιακό.

Αφιερώνοντας την καριέρα του στον πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν ο ίδιος ήταν μόλις 15 ετών, δάκρυσε μόλις είδε την φανέλα του κρεμασμένη στην οροφή έχοντας αγκαλιά την οικογένεια του.

«Μου δώσατε την ευκαιρία να ηγηθώ μιας πολύ μεγάλης ομάδας. Ήταν το όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό από τότε που ήμουν στο Μαρούσι και ήμουν σίγουρος όταν πήρα την απόφαση ότι θα πετύχαινα με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο. Περάσαμε δυσκολίες αλλά εύχομαι όλοι οι αθλητές να νιώσουν έστω και λίγο την αγάπη που έχω πάρει από εσάς. Ξέρω ότι πολλές φορές γινόμουν εκνευριστικός, έβρισκαν δικαιολογία να φύγουν μακριά μου στα αεροδρόμια γιατί βαριόταν να μιλήσουν για μπάσκετ και τους ευχαριστώ.

Σας έχω πάρει στις 2.00 το βράδυ για να λύσουμε θέματα, ήθελα να ηγηθώ και να πετύχω και τα κατάφερα με τον Ολυμπιακό μας», είπε συγκινημένος ο Βασίλης Σπανούλης και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε.

Επίσης έκανε αναφορά στην σύζυγος του, την μητέρα του και τον αδερφό του.

Δείτε επίσης: Στα χνάρια του Σπανούλη η μικρή του κόρη - Με φανέλα μπάσκετ η ξανθιά Αλεξάνδρα

Η στιγμή που η φανέλα του Βασίλη Σπανούλη αποσύρεται...

Φωτογραφίες από την καριέρα του ξεκίνησαν να παίζουν καρέ καρέ στο cube του ΣΕΦ. Τα μεγάλα του σουτ αλλά και οι οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά του στις κερκίδες να τον παρακολουθούν σε όλη του την πορεία.

Θρύλοι του Παγκόσμιου μπάσκετ έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο Νίκολα Γιόκιτς Λούκα Ντόντσιτς, ο Πάου Γκασόλ, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς τίμησαν με τα λόγια τους την τεράστια καριέρα του.