Θύμα διάρρηξης η Βούλα Πατουλίδου - Σοκαριστικό βίντεο από το διαλυμένο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη

«Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θύμα διάρρηξης η Βούλα Πατουλίδου - Σοκαριστικό βίντεο από το διαλυμένο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη

Θύμα διάρρηξης έπεσε η Βούλα Πατουλίδου όπως αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση της στο Instagram με βίντεο από το διαλυμένο σπίτι της. Διαρρήκτες, απενεργοποίησαν τον συναγερμό, έκοψαν το ρεύμα και το ρήμαξαν, κλέβοντας πολύτιμα αντικείμενα της οικογένειας της.

Όπως αποκάλυψε ο γείτονας της κατάλαβε πως άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι και κάλεσε άμεσα την αστυνομία που έφτασε γρήγορα στο σπίτι.

Οι εικόνες μέσα από το σπίτι της είναι σοκαριστικές, με την Βούλα Πατουλίδου να αποκαλύπτει πως θα κάνει μήνυση κατά αγνώστων, μιλώντας για δύσκολη χρονιά.

Η ανάρτηση της Βούλας Πατουλίδου για την διάρρηξη στο σπίτι της

«"Πρώτη η βοήθεια του θεού,
δεύτερη του γειτόνου" λέει μια παροιμία.
Τρίτη, της αστυνομίας συμπληρώνω!
Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου.
Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα.
Ο καλός μας γείτονας , αντιλήφθηκε τους τρεις διαρρήκτες, και κάλεσε την αστυνομία. Με κίνδυνο να τον αντιληφθούν, τράβηξε βίντεο με τις κινήσεις τους.
Απενεργοποίησαν τον συναγερμό , έκοψαν τον ρεύμα και μας ρήμαξαν.
Η λεία τους ήταν ...συναισθηματικά "πολύτιμα" αντικείμενα . Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών!!!
Αυτή η αίσθηση της παραβίασης του προσωπικού σου χώρου, του καταφυγίου σου εκεί που έχεις συγκεντρώσει όλη σου τη ζωή, δεν περιγράφεται.
Ευχαριστώ την αστυνομία που έφτασε σε λίγα λεπτά ,χωρίς να γνωρίζει σε ποιανού το σπίτι γινόταν η διάρρηξη.
Μετά το χθεσινοβραδινό σοκ, υπέβαλα σήμερα μήνυση κατά αγνώστων.
Σήμερα έκλαψα.
Η χρονιά που διανύουμε ήταν πολύ ζόρικη και για την οικογένεια μου.
Τώρα συνέβη αυτό.
Με εξόργισε!!!
Έχω μάθει όμως στα δύσκολα να μη λυγίζω.
Η παραβίαση του σπιτιού, ισοδυναμεί με απειλή κατά της ζωής.
Πολλοί συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα.
Δυστυχώς η εγκληματικότητα ξέφυγε.
Τα αίτια είναι πολλά

Δείτε επίσης: «Μου έξυσαν όλο το δέρμα» - Η Βούλα Πατουλίδου εξομολογείται πρώτη φορά για την πλαστική στο πρόσωπό της

Η εξομολόγηση για τη ζωή της

«Δεν πίεσα ποτέ τον γιο μου να είναι πρώτος. Έξαλλου έχει ήδη τη σκιά του πάτερα του και τη δίκη μου πάνω του. Ο γιος μου ήταν το μοναδικό πράγμα που μου ήρθε εύκολα στη ζωή μου. Παρότι είχα γυναικολογικά προβλήματα, έμεινα έγκυος. Ήθελα να αποκτήσω και άλλα δυο παιδιά, άλλα δεν τα κατάφερα, γι’ αυτό πιέζω τον γιο μου να μου κάνει τρία εγγόνια», πρόσθεσε.

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε μεταξύ άλλων για την εποχή που οι γονείς της μετανάστευσαν στη Γερμάνια και την άφησαν με τη γιαγιά της. «Από τότε που οι γονείς μου με άφησαν πίσω στην Ελλάδα, με καταδιώκει η ερώτηση: “Με αγαπάς;”».

Για την επιτυχία της στον αθλητισμό, αλλά και τα διδάγματα που πήρε από αυτόν, είπε πως, «το 98% των ανθρώπων μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω. Όταν ανέβηκα στο βάθρο όμως, δεν τους έβλεπα καν. Η Ολυμπιάδα μού έμαθε να κυνηγάω το ανέφικτο. Με δίδαξε να διεκδικώ την πρωτιά».

«Δεν θα είχα αξιοποιήσει τα χαρίσματα που είχα, αν δεν υπήρχε ο σύζυγος μου. Είμαστε μαζί 38 χρόνια. Έχει δυσκολίες ο γάμος. τότε όμως, θυμάσαι τη βοήθεια του άλλου όταν ήσουν άπλα ένα όνομα ανάμεσα σε 10 εκατομμύρια ανθρώπους», κατέληξε λέγοντας.