«Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα, γιατί....» - Η απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη στην Σίσσυ Χρηστίδου

Σχετικά με το διαζύγιο του και τη δικαστική τους διαμάχη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις της πρώην συζύγου του, Σίσσυς Χρηστίδου η οποία μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά σχετικά με τη δικαστική διαμάχη τους που αφορά την διατροφή των παιδιών.

Αν θυμάστε πριν μήνες το πρώην ζευγάρι είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια, όπως οι καταθέσεις και των δυο πλευρών σχετικά με την προσωπική τους ζωή ήταν φωτιά - δείτε εδώ τις καταθέσεις και μαρτυρίες.

«Δεν ξέρω τι να σου πω, γιατί ό,τι συνέβη δεν ήταν δική μου επιλογή. Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου. Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μετά άρχισαν τα δικαστήρια και λάμβανα τη μία κλήση μετά την άλλη. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούσα να μην μπει αυτό μέσα στην οικογένειά μου, να αποφασίσουν μόνα τους τα δικαστήρια βάσει των στοιχείων που είχαν», είπε η παρουσιάστρια - δείτε όλη την συνέντευξη για το διαζύγιο της.

Η απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη στην Σίσσυ Χρηστίδου

«Σε τέτοιες δύσκολες μέρες και δύσκολους καιρούς, νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε, γιατί αν όντως δεν θέλουμε να πάρει έκταση δεν το συζητάμε», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αυτό. Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα, γιατί αν χρειαστεί θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό ότι νιώθει ο καθένας και μέχρι εδώ», συνέχισε.

Η δική του εξομολόγηση για το διαζύγιο του

«Άρχισε να ξεφεύγει η κατάσταση, άρχισε να υπάρχει μια μεγάλη παραφιλολογία, τυχαία; Δεν ξέρω! Ενώ προσπαθώ να μην ασχολούμαι με το θέμα, κι αν πρέπει να αναφερθώ, να αναφερθώ στα θετικά και τα όμορφα γιατί σε μια σχέση υπάρχουν και τα δυο. Όλο αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με καταβάλλει και να επισκιάζει άλλα πράγματα ή να λειτουργεί σε ένα άλλο επίπεδο.

Κι επειδή θεώρησα ότι αυτό προσβάλλει εμένα προσωπικά και επαγγελματικά και ενδεχομένως να φτάνει σε σημείο να επηρεάζει και τα παιδιά, θεώρησα ότι πρέπει να βγω επιτέλους για μια φορά και να πω κάποια πράγματα. Ήταν λογικό να δημιουργήσει αντιδράσεις. Έκρινα, όμως και δεν το έχω μετανιώσει, απαραίτητο ότι πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης έπειτα από σχετική ερώτηση.

«Για να φτάσει στο σημείο ένας άνθρωπος να πάει τον άλλον στο δικαστήριο και μετά να πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, σημαίνει ότι προσπαθήσαμε, αλλά δεν πέτυχε. Δεν μπορεί να γίνει άλλη προσπάθεια, ίσως κάποια στιγμή αργότερα. Η στιγμή αυτή δεν είναι καλή. Ήταν δύσκολο όλο αυτό που κατέθεσαν τα παιδιά στο δικαστήριο. Είπα κάποια πράγματα και δεν πρέπει να το ανακυκλώνουμε», ανέφερε στη συνέχεια.