Χώρισε με τον κόμη και χρυσό κληρονόμο του Κάουντρεϊ η Μαρία Ολυμπία - Μετά από τρία χρόνια σχέσης

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / @olympiagreece
Instagram / @olympiagreece

Μετά την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στην οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Αποκαλύφθηκε, λοιπόν, πως και τα τρία τους παιδιά διατηρούσαν κάποια σχέση, με τα αγόρια της οικογένειας, ιδιαίτερα, να είναι τρελά ερωτευμένα (δείτε εδώ ποια είναι η πολλά χρόνια μεγαλύτερη σύντροφος του Κωνσταντίνου Αλέξιου).

Η Μαρία Ολυμπία, ωστόσο, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα περνούσε κάποια κρίση με τον δικό της σύντροφο, Peregrine Pearson, κάτι που παρατήρησε και το κοινό της, καθώς δεν τον έβλεπαν στα social media της. Η αλήθεια είναι πως ούτε στα γενέθλιά της, τον περασμένο Ιούλιο, φαίνεται πως ήταν στο πλευρό της.

Χώρισε η Μαρία Ολυμπία μετά από τρία χρόνια σχέσης

Μάλιστα, οι πολλοί παρατηρητικοί, είδαν πως όλες τους οι κοινές φωτογραφίες δεν υπάρχουν πλέον στα social media της νεαρής. Έτσι, φούντωσαν και οι φήμες περί χωρισμού, με την ίδια, ωστόσο, να μην έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση για το ζήτημα αυτό. Τα γεγονότα, όμως, μιλούν από μόνα τους.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν, αρχικά το 2020, με την σχέση τους να επιβεβαιώνεται μετά από κοινές τους φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις Σπέτσες, μία εκ των οποίων είχε ανεβάσει ο πατέρας της Μαρίας Ολυμπίας, Παύλος. Ήταν ένα στιγμιότυπο από τι οικογενειακό τους γεύμα στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Κατά τη διάρκεια των τριών αυτών ετών, το πρώην ζευγάρι έκανε αρκετές κοσμικές εμφανίσεις, ενώ ο Βρετανός κροίσος και γιος, αλλά και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ, συνόδευσε την ίδια και στον γάμο του θείου της Φίλιππου με τη Nina Flohr, τον Οκτώβριο του 2021, στην Αθήνα (δείτε εδώ φωτογραφίες του).

Μαρία Ολυμπία χωρισμός
Instagram / |@|olympiagreece