«Κάποια στιγμή όταν έκανα την κρυοσυντήρηση είχαμε μιλήσει...» - Η αποκάλυψη της Μπάρκα για την εγκυμοσύνη της Γιούλικας Σκαφιδά

«Την πήρα χθες και γέλαγε που έκλαιγα εγώ, τρελάθηκα της έλεγα το παιδί που είναι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάποια στιγμή όταν έκανα την κρυοσυντήρηση είχαμε μιλήσει...» - Η αποκάλυψη της Μπάρκα για την εγκυμοσύνη της Γιούλικας Σκαφιδά

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει η Γιούλικα Σκαφιδά και το όμορφο γεγονός ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης.

Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν, η οποία της έχει μεγάλη αγάπη, με το που το έμαθε επικοινώνησε μαζί της και σήμερα Δευτέρα 18/9 έκανε αποκαλύψεις σχετικά.

Οι αποκαλύψεις της Δανάης Μπάρκα για την εγκυμοσύνη της Γιούλικα Σκαφιδά

«Από σήμερα είμαι θεία. Είμαι η θεία Δανάη», ανέφερε αρχικά.

Για να αποκαλύψει; «Με πήραν χθες οι φίλοι μου να μαγειρέψω γιατί έρχονται. Είμαι στην κουζίνα μου, με τα θέματά μου, χτυπάει το τηλέφωνο και μου ακούω τον Άρη, "τι έγινε αγάπη μου;" λέω "τι έγινε;". "Αγάπη μου είδες την ανάρτηση της Γιούλικας; Είναι έγκυος". Λέω "Άρη μου τις λές; Η Γιούλικα είναι δικός μου άνθρωπος. Δεν γίνεται". Και μπαίνω, την παίρνω κατευθείαν. Τι κλάμα έριξα, πλάνταξα, δεν το πίστευε.

Η Γιούλικα είναι ένα σπάνιο πλάσμα από μία συγκλονιστική οικογένεια. Την έχω στη ζωή μου τα τελευταία αρκετά χρόνια, δεν κάνουμε κολλητή παρέα κάθε μέρα, αλλά έχουμε τρομερή αγάπη. Πέρσι την είχα συναντήσει στην Καλαμάτα και όντως μου είχε εκμυστηρευτεί ότι το σκέφτεται. Εγώ βούρκωνα από τότε. Κάποια στιγμή όταν έκανα την κρυοσυντήρηση είχαμε μιλήσει, είχαμε ανταλλάξει μηνύματα».

Και συνέχισε: «Παιδιά την παίρνω χθες, δεν ξέρω αν εγώ την ίδια πιο όμορφη από ποτέ ή αν είναι, αλλά την είδα τόσο ευτυχισμένη. Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι σε δυο μήνες ένας άνθρωπος θα κρατάει ένα μωρό αγκαλιά. Δεν το έμαθε κανείς μας. Η Γιούλικα γέλαγε που έκλαιγα εγώ, τρελάθηκα της έλεγα το παιδί που είναι. Τρελάθηκα δεν το πίστευα. Μου αποκάλυψε το φύλο αλλά δεν μπορώ να το πω, δεν πήρα την άδεια».

Η ανάρτηση της Γιούλικα Σκαφιδά στο Instagram

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και αφού δέχτηκε πάρα πολλά σχόλια και ευχές, έκανε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram όπου ευχαρίστησε τον κόσμο για τα όμορφα λόγια του.

«Ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη σας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιούλικα Σκαφίδα εγκυμοσύνη