Στο γήπεδο με τη Βέρα Σωτηροπούλου - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Stan μετά τον γάμο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Stan, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με την σύντροφό του, Βέρα Σωτηροπούλου, την ημέρα του γάμου τους, σε ένα εντυπωσιακό μυστήριο σε μοναστήρι στην Πάρο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Λίγες ημέρες αργότερα φαίνεται πως ο ίδιος επέστρεψε στην Αθήνα και, μάλιστα, πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το ευχάριστο γεγονός, με την σύζυγό του στο πλευρό του. Ο φωτογραφικός φακός τους youweekly.gr τον εντόπισε στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μαζί με απρόσμενη παρέα.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Stan μετά τον γάμο

Στο πλευρό τους βρισκόταν ο νικητής του Survivor All Star, Σάκης Κατσούλης, και η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι τέσσερις τους συζητούσαν και γελούσαν όσο παρακολουθούσαν τον αγώνα της κιτρινόμαυρης ομάδας με τον Ολυμπιακό.

Ο τραγουδιστής και η καλή του ήταν ντυμένοι στα μαύρα, ενώ ο Σάκης Κατσούλης φορούσε ένα ασπρόμαυρο ριγέ πουκάμισο και μαύρο παντελόνι και η καλή του ήταν ντυμένη στα λευκά στο πάνω μέρος και στα μαύρα από κάτω.

Stan Σωτηροπούλου γήπεδο

Κατσούλης Stan ΑΕΚ

Κατσούλης Ρουμελιώτη Stan

Απέφυγε να απαντήσει για την εγκυμοσύνη στις κάμερες

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Stan λίγες ημέρες μετά τον γάμο του με την Βέρα Σωτηροπούλου στην Πάρο. Ο τραγουδιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με την καλή του και αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα.

Παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να έχουν ακόμα στο μυαλό τους το ενδεχόμενο μίας εγκυμοσύνης, καθώς μόλις ο δημοσιογράφος του έθεσε αυτή την ερώτηση, ο ίδιος ανέφερε πως είναι κάτι που δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα τους.

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν πολύ αγαπημένη. Πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα την σκέψη ότι όταν βρω τον σωστό άνθρωπο θα κάνω αυτό το βήμα. Σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε, είναι πολύ δύσκολο να βρεις σωστούς ανθρώπους να στέκονται δίπλα σου στα καλά και στα δύσκολα, είμαι πολύ τυχερός! Το τραγούδι “είμαι πολύ τυχερός” το έχω γράψει για εκείνη και είναι το τραγούδι μας, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στην ερώτηση για τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση ενός παιδιού, δήλωσε: «Τώρα το έχει πάει πολύ μακριά. Προς το παρόν είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Δεν έχω λόγια, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Και για την πρόταση γάμου, αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Είναι κάτι το οποίο αποφάσισα πρώτα εγώ και την έπιασα σε έκπληξη πριν να το περιμένει. Παιδιά να το κάνετε πριν το περιμένει, γιατί μετά χαλάει. Αυτή είναι η συμβουλή μου προς όλους τους άνδρες».

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Σε ποια εταιρεία ανήκει το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον Stan η Βέρα Σωτηροπούλου