«Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πολύ βασικά πράγματα!» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την υγεία του Τίμου Ζαχαράτου μετά το διπλό ατύχημα

«Βγάζει μετά το γάντι και είδαμε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πολύ βασικά πράγματα!» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την υγεία του Τίμου Ζαχαράτου μετά το διπλό ατύχημα

Την Παρασκευή 15/9 η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε στον αέρα του MEGA μέσα από την εκπομπή της, Πάμε Δανάη, πως ο Τίμος Ζαχαράτος βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από δύο ατυχήματα τα οποία αντιμετώπισε (δείτε εδώ την ανακοίνωση), ωστόσο τα λόγια της δημιούργησαν απορίες στο κοινό και για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και για το τι πραγματικά συνέβη.

Έτσι, τη Δευτέρα 18/9, με αφορμή το γεγονός πως ο διάσημος σεφ απουσίαζε ξανά, η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις της στους τηλεθεατές, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και ανησυχία.

Το ξεκαθάρισμα της Δανάης Μπάρκα για τα ατυχήματα του Τίμου Ζαχαράτου

«Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πολύ βασικά πράγματα, τα οποία δεν σας τα έχουμε ξεκαθαρίσει από την Παρασκευή και τα μηνύματα είναι πολλά. Ο Τίμος μας δεν είναι εδώ, είχε δύο ατυχήματα την Παρασκευή. Έφτασα το πρωί εδώ και μου είπαν ότι κόπηκε ο Τίμος, λέω "Παναγία μου, ο άνθρωπός μας". Όντως, είχε κόψει το ένα του χεράκι με το μαχαίρι. Μπαίνω εγώ στην κουζίνα, του λέω "Αχ, σε φάγανε, σε ματιάσανε" για το πρώτο ατύχημα.

Και την ώρα λοιπόν που μαγείρευε κόβει και το άλλο του δαχτυλάκι. Αυτό είναι μάτι, το καταλαβαίνετε. Δεν το έχει ξαναπάθει ποτέ σε κουζίνα. Μαγείρεψε χωρίς να βγάλει κιχ, δεν αντιληφθήκαμε τίποτα. Έλεγε ότι όλα είναι καλά. Βγάζει μετά το γάντι και είδαμε ότι είχε ένα πολύ βαθύ κόψιμο. Πήγαμε στο ΚΑΤ, του έδεσαν το χέρι, γλιτώσαμε τα χειρότερα. Αυτή τη στιγμή το χεράκι του είναι μπαταρισμένο και δεν μπορεί να μαγειρέψει σήμερα, σίγουρα. Ελπίζουμε ότι από αύριο θα είναι εδώ κι εμείς θα τον βοηθάμε», είπε.

Δείτε εδώ τι συμβαίνει με τη δική της υγεία.