Λάκης Γαβαλάς για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θεωρώ ότι είναι ένα έντομο το οποίο...»

«Εμένα άρχισε να με ενοχλεί αυτό το πράγμα».

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θεωρώ ότι είναι ένα έντομο το οποίο...»

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής, μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή στην σειρά της ΕΡΤ, Τα σύρματα.

Ο σχολιασμός του Λάκης Γαβαλά

Αρχικά έπειτα από ερώτηση για την παρουσίαση της εκπομπής Shopping Star, από την Ηλιάνα, την οποία κάποτε είχε η Βίκυ Καγια, σχολίασε «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θεωρώ ότι είναι ένα έντομο το οποίο πηγαίνει από λουλούδι σε λουλούδι. Εμένα άρχισε να με ενοχλεί αυτό το πράγμα».

Στην συνέχεια για την είσοδο της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My style rocks, είπε: «Αυτή η κοπέλα από ότι καταλαβαίνω θα θέλει μεταφραστές, για να καταλάβεις τι λέει».

«Για τον Στέλιο Κουδουνάρη δεν είναι η σωστή του θέση εκεί, δεν θα έπρεπε να δεχτεί όχι τώρα ούτε και πέρυσι να είναι σε αυτή τη θέση. Τον έχω πιο αξιόλογο και σωστό επαγγελματία», συνέχισε.

Επίσης, δεν έλειψε και το σχόλιο του για την γυμνή φωτογραφία του Άγγελου Μπράτη: «Ανέβασε γυμνή φωτογραφία με έναν ήλιο στο πίσω μέρος; Εγώ νομίζω ότι για να καλύψει τον ποπό του ο Άγγελος θα έπρεπε να βάλει έναν ολόκληρο ουρανό»!

Οι δικές του γυμνές φωτογραφίες

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας άνθρωπος που τα λέει έξω από τα δόντια σε κάθε του συνέντευξη και δεν φοβάται να πει τη γνώμη του για οποιοδήποτε θέμα και πρόσωπο, όπως επίσης δεν φοβάται να δεχθεί και ο ίδιος την οποιαδήποτε κριτική.

Απόδειξη αυτού είναι και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 12/8, όπου πόζαρε ολόγυμνος μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη, καλύπτοντας τα απαραίτητα με τα χέρια του. Άλλοι τον σχολίασαν αρνητικά γι' αυτό και άλλοι τον αποθέωσαν.

Δείτε επίσης: «Υπήρξαμε 9 χρόνια παντρεμένοι. Χωρίσαμε και μετά μου άρεσαν και άλλα πράγματα» - Η σπάνια αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά

«Goodevening my friends ‼️ Αυτό το καλοκαίρι έχω δει όποια ώρα όποια στιγμή σε όποια περίσταση, το περισσότερο γυμνό από ποτέ.. Έτσι λοιπόν είπα να ακολουθήσω το ρεύμα.. Ε τι μοντέρνος άνθρωπος είμαι.. Καλό μας βράδυ καιιιιι θα έρθει η στιγμή που θα βγω στο δρόμο μόνο με το..... ΑΡΩΜΑ ΜΟΥ», έγραψε ο διάσημος σχεδιαστής στο προφίλ του.