«Ζητούσες κάποια χρήματα για να εμφανιστείς στις εκπομπές» - Αμηχανία με την αποκάλυψη του Σεργουλόπουλου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Πολύ ιδιαίτερος ο λόγος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ζητούσες κάποια χρήματα για να εμφανιστείς στις εκπομπές» - Αμηχανία με την αποκάλυψη του Σεργουλόπουλου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Μόνος του βγήκε στον αέρα της εκπομπής της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, σήμερα, Δευτέρα 18/9, ο Φώτης Σεργουλόπουλος (δείτε εδώ γιατί), και υποδέχθηκε τον πρώτο καλεσμένο της εβδομάδας, που δεν ήταν άλλος από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε, ύστερα από ερώτηση του παρουσιαστή, τον λόγο για τον οποίο για κάποιο διάστημα ζητούσε χρήματα για να βγει σε κάποια εκπομπή είτε να παραχωρήσει συνέντευξη σε κάποιο έντυπο Μέσο.

Ο λόγος που ο Σπύρος Παπαδόπουλος ζητούσε λεφτά για να δώσει συνέντευξη

«Τότε που κάναμε το πρωινό και σε καλούσαμε δεν ερχόσουν. Και δεν ερχόσουν και θα ήθελα να το πω, διότι ζητούσες κάποια χρήματα για να εμφανιστείς. Ποιος ήταν ο λόγος;», ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Και εκείνος απάντησε: «Κράτησε ένα - δύο χρόνια αυτό. Επειδή είχα έρθει κοντά με το Θέατρο Κωφών Ελλάδος, με τα παιδιά, είχα δει μια συγκινητική τους παράσταση και ήταν πάρα πολύ ωραίο, πολύ δυνατό, μου είπαν τα προβλήματά τους και είπα ότι θα βρω ένα τρόπο να τους βοηθήσω. Καθιέρωσα αυτό για 1-2 χρόνια, όπου πήγαινα, είτε σε έντυπο είτε σε ηλεκτρονικό είτε στην τηλεόραση, έπρεπε να πληρώνουν και να καταθέτουν κατευθείαν στον λογαριασμό του θεάτρου στα παιδιά. Άλλοι δεχόντουσαν, άλλοι δεν δεχόντουσαν. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ήταν η Όλγα Τρέμη, η οποία ήταν στο STAR τότε και με φώναξε. Είχε μαζέψει ένα εκατομμύριο δραχμές, πολλά λεφτά τότε».

«Εγώ πάντως τότε που δούλευα στο MEGA, δεν έδωσαν και δεν ερχόσουν», είπε γελώντας ο παρουσιαστής στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: «Δεν περνούσα καλά πάντα, δεν θα το ξαναέκανα» - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έσπασε τη σιωπή του μετά το τέλος του "Στην υγειά μας ρε παιδιά"