Ρουκ Ζουκ: Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια λίγα λεπτά πριν από την πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

«Όταν γράφαμε αυτή την έναρξη δεν είχαν συμβεί όλα αυτά που μας κρατούν μουδιασμένους & μονίμως αντιμέτωπους με τρομερά δυσάρεστα γεγονότα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 αναμένεται να κάνει σήμερα Δευτέρα 18/9 η Ζέτα Μακρυπούλια με το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, Ρουκ Ζουκ. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ ανέλαβε το 2016 το οποίο λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, ανανεώθηκε για άλλες δύο σεζόν και συνεχίζεται ακόμα.

Μετά το όμορφο καλοκαίρι που πέρασε (δείτε φωτογραφίες με τον Νίκο Μουτσινά στην παραλία) επέστρεψε στις επάλξεις ανανεωμένη και γεμάτη χιούμορ, όπως κάθε χρονιά άλλωστε.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

«Καλή εβδομάδα
καλή μας αρχή!
Το Rouk Zouk επιστρέφει για έβδομη χρονιά και έχουμε ιδιαίτερη χαρά γι αυτό, παρόλα αυτά όμως οφείλω να ομολογήσω πως αυτή είναι η πιο αμήχανη πρεμιέρα που έκανα ποτέ, σε σχέση με όλα αυτά που έχουν συμβεί γύρω μας. Η αλήθεια είναι ότι όταν γράφαμε αυτή την έναρξη δεν είχαν συμβεί όλα αυτά που μας κρατούν μουδιασμένους & μονίμως αντιμέτωπους με τρομερά δυσάρεστα γεγονότα.
Με μόνη ευχή, καθώς δεν υπάρχει επιλογή, να είμαστε ενωμένοι και μαζί σε όλο αυτό που μας συμβαίνει, θα προσπαθήσουμε να είμαστε η καλύτερη δυνατή παρέα τα μεσημέρια σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του σταθμού

Σε αυτό το παιχνίδι όλα θα είναι… συναρπαστικά για άλλη μια σεζόν! Το Ρουκ Ζουκ επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για 7η χρονιά, για να βρεθεί κλασικά στην 1η θέση της ψυχαγωγίας και στις καρδιές των τηλεθεατών.

Από την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου που κάνει πρεμιέρα και καθημερινά στις 15:00, η Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται και το αγαπημένο μας Ρουκ Ζουκ ανοίγει τις πόρτες τους για να ζήσουμε όλοι μαζί, για άλλη μια χρονιά, μία… «επαναστατική» και… απολαυστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Με ανανεωμένα παιχνίδια, επικές κόντρες και μοναδικές παρέες το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι θα μας προσφέρει μοναδικές στιγμές γέλιου, διασκέδασης και ανατροπών.

Στα νέα παιχνίδια του φετινού «ROUK ZOUK», σημειώστε το «TOP 5» που θα μας προσκαλεί καθημερινά σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα από τη μουσική, τόσο από τις σημερινές επιτυχίες όσο και τις αγαπημένες παλαιότερων δεκαετιών. Και η διάθεση ανεβαίνει περισσότερο με το «Μια σου λέξη», όπου οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητές τους στην αναγνώριση προσώπων, ζώων, ακόμα και φαγητών.

Στο «Τι άκουσες;», οι διαγωνιζόμενοι, με την πολύτιμη βοήθεια της Ζέτας, θα αναγνωρίζουν τους ήχους που παράγουν διάφορα αντικείμενα και πολλά άλλα… Οι εκπλήξεις φυσικά, δεν τελειώνουν εδώ… Κρατάτε μυστικό; Η Secret κατηγορία κάνει την είσοδό της στα φετινά παιχνίδια και ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει.

Το «ROUK ZOUK» επιστρέφει και θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Είστε έτοιμοι για μια ακόμα συναρπαστική σεζόν;

Συντελεστές

Head of Production: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΤΣΟΣ
Project Manager: ΜΑΡΙΑ ΝΤΡΟΥΒΑ
Content Director: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ
Αρχισυντάκτης: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ

Σκηνοθέτης: ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
Βοηθός Σκηνοθέτης : ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΗΩΡΑΣ
Οργάνωση Παραγωγής: ΜΑΙΡΗ ΜΟΥΣΤΑΚΗ
Διεύθυνση Παραγωγής: ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ

«Rouk Zouk», με την Ζέτα Μακρυπούλια: Πρεμιέρα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00