Οι ευχές της Φαίης Σκορδά για την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για την αλλαγή στην ώρα

Αποφασίστηκε πίσω από τις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Οι ευχές της Φαίης Σκορδά για την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για την αλλαγή στην ώρα

Πρεμιέρα έκανε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 18/9 η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή "Ελένη" στον αέρα του MEGA (δείτε την εδώ ντυμένη με το γούρικο χρώμα της και ποια ήταν τα πρώτα της λόγια) και λίγο νωρίτερα η Φαίη Σκορδά θέλησε να της ευχηθεί καλή επιτυχία μέσα από το Fay's Time στο ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πραγματοποιήθηκε μια αλλαγή στην εκπομπή της ξανθιάς παρουσιάστριας του αντίπαλου καναλιού, με τον συνεργάτη της να εξηγεί τι συνέβη και πόση ώρα θα κρατάει κανονικά η "Ελένη" αυτή τη σεζόν.

Οι ευχές της Φαίης Σκορδά στην Ελένη Μενεγάκη για την πρεμιέρα

«Να πούμε καλή επιτυχία στην Ελένη Μενεγάκη που ξεκινάει σήμερα. Τελικά έχει γίνει η αλλαγή που σχολιάζαμε την προηγούμενη εβδομάδα;», είπε η Φαίη Σκορδά.

Και ο συνεργάτης της, επισήμανε: «Έχει γίνει η αλλαγή ώρας. Φτάνει τελικά η εκπομπή μέχρι τις 15:30, με αποτέλεσμα η ελληνική σειρά που ήταν μίας ώρας προκαθορισμένη, τώρα γίνεται κάποιο μοντάζ και θα είναι λίγο μικρότερη, μισής ώρας. Μισή ώρα παραπάνω πήρε η Ελένη. Μεγάλωσε η εκπομπή, σύμφωνα με το αρχικό προγραμματισμό».

Εντωμεταξύ, η Φαίη Σκορδά βγήκε σήμερα 18/9 στον αέρα του Fay's Time στο ΣΚΑΙ με μικρόφωνο στο χέρι. Με πράσινο φόρεμα και λυτά μαλλιά ξεκίνησε να ερμηνεύει για τους τηλεθεατές, αλλά και τους συνεργάτες της, με φράσεις "ραμμένες" για τον καθένα τους, με εκείνους να παρασύρονται από τον ρυθμό και να χορεύουν μαζί της.

Μόλις το τραγούδι τελείωσε, αναφώνησε: «Αφιερωμένο στο Νίκο Μουτσινά, αφού ήρθαν οι δικοί του σε εμάς πρέπει να κάνουμε κάτι κι εμείς», ενώ ένας ένας ξεκίνησαν τις ευχές για την ονομαστική της εορτή, με την παρουσιάστρια να ευγνωμονεί τους ίδιους, αλλά και το πιστό κοινό της που την θυμήθηκε.

Δείτε επίσης: «Ισχύει ότι έκανες ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι και σου είπε κάποιος "Μην πας στη Φαίη;"» - Αμηχανία με την ερώτηση της Σκορδά στη Φραγκάκη