«Ισχύει ότι έκανες ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι και σου είπε κάποιος "Μην πας στη Φαίη;"» - Αμηχανία με την ερώτηση της Σκορδά στη Φραγκάκη

Το παρασκήνιο της αποχώρηση από το OPEN και η αποκάλυψη για τη συνάντηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ισχύει ότι έκανες ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι και σου είπε κάποιος

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, την Τρίτη 12/9, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαρία Φραγκάκη ξεκίνησαν να συζητούν για την αποχώρησή τους από το OPEN και την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend (δείτε εδώ ποιο είναι το νέο της βήμα).

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, τότε, βρήκε την αφορμή να ρωτήσει την συνεργάτιδά της για κάτι που ενημερώθηκε. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως έμαθε για το ραντεβού που είχε με άλλο κανάλι πριν κλείσει με την συγκεκριμένη εκπομπή, κατά το οποίο της είπαν πως δεν θα έπρεπε να συνεργαστεί με την παρουσιάστρια.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το ραντεβού της Μαρίας Φραγκάκη με άλλο κανάλι

«Είναι άλλες οι περιπτώσεις μας με τη Μαρία. Δεν μας πήρατε πακέτο. Κι εγώ και η Μαρία, δεχτήκαμε και άλλες προτάσεις και ήταν σύμπτωση που αποφασίσαμε να δεχτούμε την ίδια πρόταση και να έρθουμε εδώ. Εγώ, μέχρι να τελειώσει η εκπομπή και να αποφασίσω να κάνω κάτι άλλο, ειλικρινά περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή κάποιος από το Open να με πάρει και να μου πει. Δεν υπήρχε από το Open καμία ενημέρωση και γι’ αυτό είχα πει ότι δεν θα περιμένω να πάει 20 Αυγούστου», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Και η Μαρία Φραγκάκη με τη σειρά της, εξήγησε: «Είναι λίγο άβολο όλο αυτό και λίγο αμήχανο, και για την Ελένη που δέχεται τέτοιες ερωτήσεις και για εμάς. Έχει γίνει ντόρος. Υπάρχει μια παραπληροφόρηση "πώς ανακοίνωσες στην Ελένη ότι θα την αφήσεις;”. Δεν άφησα την Ελένη, να το ξεκαθαρίσουμε. Με την Ελένη είμαστε φίλες, ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον σταθμό τέλος Ιουνίου και δεν έκανα καμία κουβέντα με το κανάλι. Εγώ περίμενα ακόμα περισσότερο, δεν είχα καμία κρούση. Η μόνη μου επαφή ήταν με την Ελένη, που ούτε και η ίδια ήξερε».

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, την ρώτησε ευθέως τότε: «Ισχύει ότι έκανες ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι και σου είπε κάποιος "Μην πας στη Φαίη, έλα σε μένα;". Ισχύει αυτό που έμαθα; Απλώς θέλω να ξέρω αν ισχύει. Εγώ όλα τα δέχομαι, αλλά αυτό μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Δεν έχω ανταγωνισμό με κανέναν. Αυτό που γίνεται λίγο προσωπικό κι εμμονικό, με στεναχωρεί».

Δείτε επίσης: «Ήταν μια ημέρα με μεγάλη αμηχανία λόγω...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Φαίης Σκορδά μετά την πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

«Όχι, δεν έγινε ακριβώς έτσι. Υπήρξαν κάποιες κουβέντες, αλλά όχι, μην το παίρνεις τόσο προσωπικά, δεν έγινε τόσο έντονο», απάντησε η συνεργάτιδά της και το θέμα έληξε εκεί.