Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη - Το όνομα της νέας της εκπομπής στο Open

Οι ώρες που θα προβάλλεται και η ομάδα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Τσολάκη θα ενταχτεί στην καθημερινή και πρωινή ζώνη του Open, καθώς μέχρι πέρυσι βλέπαμε την παρουσιάστρια να παρουσιάζει το Open Weekend στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημο δελτίο για τη νέα εκπομπή της ωστόσο έχουν διαρρεύσει τα πρόσωπα, που θα έχει στην ομάδα του πάνελ της (δείτε τη φωτογραφία με τη νέα ομάδα της Ελένης Τσολάκη).

Πιο αναλυτικά, η Ελένη Τσολάκη θα παρουσιάζει στις 10 με 1 το «Πρωινό Σουσού», το οποίο μάλιστα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18/9 στις 9.50.

Όλες οι πληροφορίες για τη νέα εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

«Ετοιμαζόμαστε κ είμαι γεμάτη χαρά!!!!», έγραψε η Ελένη Τσολάκη.

Οι πρώτες αμήχανες δηλώσεις Φραγκάκη & Κωνσταντάρα για την αποχώρησή τους από την Τσολάκη

Οι τηλεοπτικές μεταγραφές αποτελούν γεγονός με πολλές από αυτές να έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τα κανάλια και άλλες να υπονοούνται μέσα από αναρτήσεις, φωτογραφίες και φυσικά από τα πηγαδάκια, που πάντα θα υπάρχουν.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ θα έχει πολλές αλλαγές, στην ομάδα, στην ώρα, στο όνομα του προγράμματος, ωστόσο η παρουσιάστρια θα είναι πιο φρέσκια από ποτέ στη θέση της.

Μέσα από ανάρτηση της Φαίης είδαμε, πως στο πάνελ της θα είναι μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαρία Φραγκάκη, δύο άτομα από την παλιά ομάδα της Ελένης Τσολάκη (δείτε εδώ ποιο πρόσωπό από το πάνελ της Φαίης πήγε στην Τσολάκη).

Την Τετάρτη 30/8 η κάμερα του Kαλοκαίρι Yes προσέγγισε τη Φραγκάκη και τον Κωνσταντάρα έξω από το νέο τους στούντιο, με τους δύο ωστόσο να είναι πολύ φειδωλοί στις δηλώσεις τους, πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση από κανάλι.