«Πνιγόμουν! Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση» - Όλη η αλήθεια για το τέλος του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση

Η απόφαση του να κάνει μια αποχή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πνιγόμουν! Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση» - Όλη η αλήθεια για το τέλος του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση

Ο Νίκος Μουτσινάς στην τελευταία του εκπομπή για το Καλό Μεσημεράκι και λίγο πριν ρίξει την δική αυλαία από τα τηλεοπτικά είχε υποσχεθεί στην Ελένη Μενεγάκη, πως θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα της στην εκπομπή Ελένη.

Έτσι και έκανε λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς και κράτησε το λόγο του, καθώς τη Δευτέρα 18/9 η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα. Ανανεωμένος και χαλαρός λοιπόν, ο παρουσιαστής έκανε αποκαλύψεις στο πλατό του Mega.

Aφού λοιπόν έκανε μία σύντομη αναδρομή στην τηλεοπτική παρουσία στη συνέχεια αποκάλυψε - αναλυτικά - τους λόγους, που αποφάσισε να μείνει έστω για φέτος μακριά από την παρουσίαση κάποιου προγράμματος.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά - Επιστρέφει με late night show;

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για την τηλεοπτική του αποχή

«Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση, αυτή τη στιγμή. Αισθάνθηκα πολύ ζόρι πέρυσι και γι’ αυτό μετά τα Τέμπη μεταποιήθηκε και ένα κομμάτι τις περισσότερες μέρες είχε να κάνει με κοινωνικό σχόλιο, καθόλου πολιτικό, δεν είμαι πολιτικοποιημένο άτομο και δεν θεωρώ ότι κάποιο από τα κόμματα που έχουμε μπορεί κάτι να κάνει.

Ξαφνικά ήταν και δική μου ανάγκη, αλλά και της ομάδας να πούμε κάτι, πρέπει να μιλήσουμε, δεν γίνεται να μην τοποθετηθώ. Κι έλεγα “ρε φίλε, σου έκατσε, ωραία, τι μπορείς να στείλεις προς τα πίσω;” Κι έτσι μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να πω κάτι. Επειδή ζορίστηκα πάρα πολύ με πολέμους, Πισπιρίγκου, Τέμπη, “άδειασε” το σύστημα, δεν μπορώ να μην κοιτάξω τον εαυτό μου.

Εγκεφαλική αλητεία. Οι συνεργάτες μου δεν το πίστευαν. Τους έλεγα ότι του χρόνου δεν μπορώ να μπω σε αυτό, θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, θα πάθω τρέλα στον αέρα, γιατί πνιγόμουν, που δε μου πέφτει λόγος ακριβώς...Κοκκαλώνεις, μαρμαρώνεις, τους το έλεγα... Εγώ κάπως πήρα την απόφαση, μου έγιναν προτάσεις, αλλά δεν συνέβαινε όμως να μου ενεργοποιηθεί κάτι».», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ

«Τα συναισθήματα μου είναι ανακατεμένα ακόμα. Έχει απ’ όλα. Είναι μεγάλο το ανακάτεμα. Είναι και χαρά, η χαρά της ξεκούρασης, η χαρά ότι γίνεται ένα νέο βήμα εκτός τηλεόρασης, που είναι είναι πολύ εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα συγκίνηση για το τέλος της εκπομπής τα 5 χρόνια, του αποχωρισμού. Είναι πάρα πολύ μπερδεμένο όλο μαζί. Στην εκπομπ ήταν σαν να ήμουν λοβοτομημένος. Δεν καταλάβαινα ποιος έμπαινε, ποιος έβγαινε, ποιον χαιρετούσα. Ήταν λίγο παραπανίσιο φορτισμένο μάλλον από τις προηγούμενες φορές. Θα κρατήσω τη χαρά», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε «Κρατάω την ευκαιρία που μου δόθηκε να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι με την παρέα μου. Μια παύση πάω να κάνω. Θα δω πως θα βγει. Με τάραξε πολύ η Ζέτα Μακρυπούλια. Μόνο που ήρθε και την είδα με τάραξε πολύ, με αυτή συγκινήθηκα το πιστεύετε; Ήταν αδιανόητο ήταν και απέναντι μου παλιά. Συγκινήθηκα πάρα πολύ που την είδα γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ οικείο μου πρόσωπο. Της εξομολογήθηκα ότι με έπιασε ένα σφίξιμο...».