«Δε χρειάζεται να είναι άλλο στην τηλεόραση» - Το αιχμηρό σχόλιο του Γαβαλά για το τέλος της Καγιά από το Star

Αποκαλυπτικός σε ό,τι ερωτήθηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στο Μega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 18/9 με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας να απαντάει σε προσωπικές ερωτήσεις, αλλά και σχετικές με τα τηλεοπτικά δρώμενα, που αφορούν στη μόδα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα, που σχολίασε λοιπόν ήταν και η Βίκυ Καγιά, η οποία αποφάσισε να κάνει μια αποχή φέτος από τις εκπομπές, αφήνοντας τη θέση, που για χρόνια είχε στο Shopping Star.

Στη συγκεκριμένη απόφαση στάθηκε ο Λάκης Γαβαλάς θεωρώντας σωστή την επιλογή της Βίκυς (δείτε εδώ έντονο σχόλιό του για την αντικατάστασή της από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου).

Το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για τη Βίκυ Καγιά

«Η Βίκυ Καγιά δε χρειάζεται να είναι άλλο στην τηλεόραση με αυτή την ποιότητα που διέπει την τηλεόραση», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Κόλαφος ο Γαβαλάς κατά της Σίλια Κριθαριώτη

«Σχολίασα το ρούχο που έδωσε η Σίλια Κριθαριώτη στη Δούκισσα Νομικού, δεν άρμοζε στο κόκκινο χαλί των Καννών. Η Σίλια μου έστειλε μήνυμα και μου έλεγε ότι με βοήθησαν οι γονείς της να βγω από τη φυλακή, κάτι το οποίο δεν στέκει. Απάντησα στη Σήλια ότι θα της κάνω μήνυση γι’ αυτά που έγραψε, ότι με έβγαλαν από την φυλακή και ότι μου έστελνε χρήματα στη φυλακή... Απάντησα ότι θα της κάνω μήνυση γιατί είπε ότι με έβγαλαν από την φυλακή και ότι ο πατέρας της κι εκείνη στέλναν λεφτά στη φυλακή. Όταν στη φυλακή εγώ όλα κι όλα τα χρήματα που είχα ήταν από μία παλιά μαγείρισσα που είχα και ήταν 200 ευρώ... Έχουν απλήρωτα τιμολόγια μαζί μου από τον καιρό της εταιρείας», συμπλήρωσε.