«Μου έπιασες το χέρι και μου είπες, μη φοβάσαι τίποτα» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τη Σάσα Σταμάτη για τη στήριξη της Φαίης Σκορδά

Δεν ξεχνάει όσους ήταν στο πλευρό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σάσα Σταμάτη αποτελεί ένα από τα πρόσωπα με δημόσιο λόγο, που δε διστάζει να εκτεθεί μπροστά από τα φώτα, να τσαλακωθεί, να εκμυστηρευτεί την αλήθεια της και φυσικά να ζητήσει συγγνώμη, όταν αισθανθεί, πως ξεπέρασε τα όρια.

Το διάστημα αυτό εργάζεται στην εφημερίδα ''Παραπολιτικά'' και στο ένθετο ''Secret'', ωστόσο την έχουμε δει και στο ''γυαλί'' μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Την Κυριακή 17/9 η δημοσιογράφος θέλησε να ευχηθεί στη Φαίη για τη γιορτή από το instagram αποκαλύπτοντας, πως η Φαίη ήταν το πρόσωπο, που την πίστεψε στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα, τονώνοντας το ηθικό της (δείτε εδώ ποια άλλα γνωστά πρόσωπα ήταν στο πλευρό της στα δύσκολα).

Η αποκάλυψη της Σάσας Σταμάτη για τη στήριξη της Φαίης Σκορδά

«Happy name day! Μου έπιασες το χέρι και μου είπες: μη φοβάσαι τίποτα. Μπήκαμε στο πλατό και έγινε το πρώτο δοκιμαστικό μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Ουγγαρέζο. Έτσι ξεκίνησαν όλα και μετά το χάος», έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

Σάσα Σταμάτη - Σκορδά

«Είχα προβλήματα ύπνου! Είχα να κοιμηθώ 3 μήνες»

«Τώρα είμαι στα καλύτερά μου γι’ αυτό και αποφάσισα να κάνω αυτό το outing. Η ιστορία ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια όταν ξεκίνησα να έχω προβλήματα ύπνου. Είχα να κοιμηθώ τρεις μήνες, οπότε κάτι έπρεπε να γίνει. Τότε ξεκίνησα να πάω σε κάποιον ψυχίατρο, να ζητήσω βοήθεια για να μπορώ να κοιμηθώ, γιατί αν δεν κοιμηθείς πόσο θα αντέξεις;

Τότε είχα σταματήσει και την τηλεόραση, είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, δεν κουραζόμουν, δεν δούλευα πολύ και δεν κοιμόμουν τα βράδια γιατί εγώ είχα συνηθίσει άλλα ωράρια ως δημοσιογράφος. Ξεκινήσαμε με τον ύπνο, το έφτιαξα και παράλληλα ξεκίνησα και ψυχολόγο. Έκανα πολλές αλλαγές σε γιατρούς γιατί πρέπει να βρεις κάποιον να κουμπώσεις, γιατί υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε γιατρό και να σε κάνει φυτό.

Ένα πρωί ξύπνησα και είχα μουδιάσει, πονούσε το κεφάλι μου και είχα ταχυπαλμίες. Ξεκίνησα να πάω στο Θριάσιο με τις πιτζάμες. Ο καρδιολόγος μου είπε ότι έχω ταχυπαλμίες και στη συνέχεια μου έδωσαν κάτι φάρμακα και επανήλθα. Μετά ξαναπήγα ένα βράδυ είχα ταχυπαλμίες, με είδε η γιατρός μου λέει έχει πολύ άγχος πρέπει να χαλαρώσεις. Πήγα ξανά πρόσφατα γιατί είχα στο στήθος ένα βάρος», είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη.