«Όταν οι άλλοι μου γύρισαν την πλάτη...» - Η αποκάλυψη της Σάσας Σταμάτη μετά την περιπέτεια της υγείας της και την επίσκεψη στο Θριάσιο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σάσα Σταμάτη το τελευταίο διάστημα πέρασε αρκετά δύσκολα και η ψυχική της υγεία επηρεάστηκε, γι' αυτό και η ίδια ζήτησε την βοήθεια των ειδικών, επισκεπτόμενη στην ψυχιατρική πτέρυγα του Θριάσιου νοσοκομείου (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμά της για την κατάστασή της). Πολλοί είναι εκείνοι που αντέδρασαν αρνητικά απέναντί της μετά από την επιλογή της να μιλήσει "ανοιχτά" γι' αυτό, όμως πολλοί ήταν επίσης και όσοι της στάθηκαν και δεν την έκαναν πέρα.

Η δημοσιογράφος, λοιπόν, μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους την συναναστρέφονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και δεν της γύρισαν την πλάτη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της, τουλάχιστον όσον αφορά στο κομμάτι της δουλειάς της.

Το "ευχαριστώ" της Σάσας Σταμάτη μετά την περιπέτεια της υγείας της

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους: Μιμή Ντενίση, Παντελή Καναράκη, Έλενα Ράπτη, Σπύρο Μπιμπίλα και τον Γιάννη Μπέζο, γιατί μου έδωσαν συνέντευξη όταν οι άλλοι μου γύρισαν την πλάτη», έγραψε συγκεκριμένα στο προφίλ της.

Σάσα Σταμάτη δημόσιο ευχαριστώ

Η δημόσια συγγνώμη για τα λάθη της

Πριν από λίγες ημέρες, η ίδια μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μιλώντας για όλες τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή της, αγγίζοντας και το περιστατικό που είχε συμβεί πριν από μερικά χρόνια, όπου διέκοψε την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

«Θέλω να ξέρετε ότι τα λάθη μου τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από την υπουργό Πολιτισμού, από όλους τους καλλιτέχνες. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, ήταν λάθος μου. Αγαπάω τους ηθοποιούς, τους λατρεύω. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων. Ήταν λάθος μου, έπρεπε να σηκωθώ να φύγω. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, έκανα λάθος. Το πλήρωσα. με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου μίλαγε κανένας στο τηλέφωνο, δεν μου έδινε κανένας συνέντευξη», είπε (δείτε εδώ την απάντηση του ηθοποιού).