«Παναγία μου! Είστε με τα καλά σας;» - Θύμα αδιανόητης φάρσας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (Βίντεο)

Ίδρωσε και της ανέβηκαν οι παλμοί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Παναγία μου! Είστε με τα καλά σας;» - Θύμα αδιανόητης φάρσας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (Βίντεο)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε γνωστή την τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega στη νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού μετά από τρία χρόνια αποχής (δείτε εδώ τις δημόσιες ευχές του Κωνσταντίνου Βασάλου).

Έτσι λοιπόν, με τη Βαλαβάνη να ανήκει στο δυναμικό του Μεγάλο Καναλιού δέχτηκε για το ''καλωσόρισμα'' μια επική φάρσα από την ομάδα του Πάμε Δανάη, που ειδικεύεται σε αυτές λίγο μετά τη σύσκεψη, που είχε με το σταθμό.

Η επική φάρσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η αντίδρασή της

Όλα λοιπόν, όπως βλέπουμε και στο βίντεο, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 18/9 στην εκπομπή διαδραματίστηκαν σε ένα σινεμά με την Ευρυδίκη να πηγαίνει να δει ταινία με ένα φίλο της, αντικρίζοντας ''λύκους'' και άλλα ευτράπελα στην αίθουσα. Η αντίδραση της καθόλου ψύχραιμη, απολαυστική ωστόσο στο βίντεο, που ακολουθεί!

Ο λόγος που ''εξαφανίστηκε'' από τα social media

Την Πέμπτη 27/7, λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της ένα story στο οποίο ανέφερε πως γίνεται ένας χαμός και στη δική της ζωή, εξαιτίας στη δουλειά της, αλλά και στην πραγματικότητα, λόγω των πυρκαγιών σε ολόκληρη την Ελλάδα (δείτε εδώ τη στιγμή που ρεπόρτερ τρέχει να σωθεί μετά από έκρηξη), επομένως δεν υπήρχε διάθεση για τη δημιουργία περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλησπέρα, έχω ψιλό-χαθεί λίγο από τα social, γιατί γενικότερα η κατάσταση που επικρατεί παντού είναι πολύ στενάχωρη, οπότε αποφάσισα λίγο να μείνω εκτός. Πέρα από αυτό έχω και την μετακόμιση των εταιρειών μου. Γίνεται ένας χαμός, τρέχω και με αυτό, αλλά όλα καλά, είμαι εδώ, επανέρχομαι. Για εσάς που ρωτάτε δεν έχει συμβεί κάτι, απλά γίνεται ένας πανικός στο γραφείο», είπε χαρακτηριστικά.