Κωνσταντίνος Βασάλος: «Εύχομαι η Ευρυδίκη να..." - Οι ευχές του για το νέο της επαγγελματικό βήμα

Μίλησε στην εκπομπή Πρωινό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Εύχομαι η Ευρυδίκη να...

Τι ευχές του για το νέο επαγγελματικό βήμα της πρώην συντρόφου του Ευρυδίκης Βαλαβάνη, στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα και περισσότερες λεπτομέρειες) έστειλε μέσα από την εκπομπή Πρωινό του Αντ1 ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Όλα τα υπόλοιπα έρχονται»

«Της εύχομαι τα καλύτερα. Πάντα τα καλύτερα της εύχομαι της Ευρυδίκης. Καλή επιτυχία, καλή πρεμιέρα να έχει. Όλα καλά. Εύχομαι να έχει μια χρονιά δημιουργική και επιτυχημένη και όλα τα υπόλοιπα έρχονται. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο» ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Ωστόσο στην ερώτηση για τον εάν θα εμφανιστεί και εκείνος σε κάποια εκπομπή τη φετινή σεζόν, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απέφυγε απαντήσει.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, σε παλιότερες δηλώσεις, του είχε μιλήσει και για τη νέα σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8/7, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Στέλλα Ανδρεάδου, που είναι οι τελευταίοι που αποχώρησαν από το Survivor All Star, πέρα από την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όταν ξεκίνησε η κουβέντα για την σχέση του Μάριου Πρίαμου με την ξανθιά παίκτρια (δείτε εδώ την αλήθεια για το μεταξύ τους), έγινε θέμα το αν ένας άντρας και μία γυναίκα μπορούν να είναι απλά φίλοι. Και τότε το θέμα κατέληξε στον personal trainer και στις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με την πρώην του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Άρχισαν, λοιπόν, να τον ρωτούν πως γίνεται να έμειναν φίλοι και πώς του φαίνεται που εκείνη ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο με τον νέο της σύντροφο (δείτε εδώ την τελευταία τους κοινή ανάρτηση), αν και δεν έχει παραδεχθεί πως έχει προχωρήσει τη ζωή της.

«Προφανώς και είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Δε παρακολουθείς τι ανεβάζουμε στο Instagram; Τα πάντα βλέπω. Γιατί να μη βλέπω τι ανεβάζει; Έχουμε μια άριστη σχέση με την Ευρυδίκη. Άριστες», ήταν η απάντησή του αρχικά και μόλις τον ρώτησαν για τη νέα της σχέση πρόσθεσε: «Τι θα γίνει η Ευρυδίκη, καλόγρια, μετά από εμένα;».

Τα λάθη που έκανε στη σχέση τους

Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor all star στην Ελλάδα έχει σηματοδοτηθεί με τις αποκαλύψεις, που έχει πάρει απόφαση να κάνει τόσο στα social media όσο και στις συνεντεύξεις, που έχει δώσει.

Μέχρι στιγμής νομίζαμε ότι ο Βασάλος έχει σπάσει τη σιωπή του μέχρι να δούμε τη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή του κολλητού του, Fipster στο Υoutube, η οποία ανέβηκε την Τετάρτη 28/6.

Ανάμεσα στα όσα είπε ο πρώην παίκτης Survivor για το ριάλιτι, την προσωπική του ζωή και τα μελλοντικά του σχέδια μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του για τη σχέση του με τη Βαλαβάνη και η συγγνώμη, που της ζήτησε (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα του Βασάλου για τη Σταυρούλα).

«Είμαστε σε ένα μαγαζί, μιλάω με με τη Χ- Ψ και λένε νέο ζευγάρι στην πόλη Αυτά με ενοχλούν αλλά δεν θα γίνω και ενοχικός, όχι. Δεν κάναμε κάτι με την Ευρυδίκη ακραίο, επειδή ανεβάζαμε φωτογραφίες μαζί και τέτοια; Αν το κρύψεις σημαίνει ότι έχεις κάτι να φοβηθείς. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι, θυσιάζεις την ιδιωτικότητά σου. Θες να γίνεις διάσημος και από την άλλη σε ενοχλεί; Εμένα μου αρέσει το αυθόρμητο και να μην σκέφτομαι το τι θα πουν, δεν με νοιάζει.

Αν γουστάρω να ανεβάσω κάτι με την κοπέλα μου, θα το κάνω, δεν φοβάμαι την κριτική. Έξι μήνες έκανα πολύ δουλειά με τον εαυτό μου, αυτοκριτική. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, πάρα πολλά! Με εσένα δεν έχω κάνει...

Λάθη, που έχω κάνει, με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη, θες να το αναλύσουμε εδώ; Πολλά συγγνώμη πρέπει να πω σε πολλούς ανθρώπους, ας το αφήσουμε εδώ», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.