"Έσκασε" η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού - Οι συνεργάτες του

Πότε κάνει πρεμιέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Έτοιμος για το νέο του επαγγελματικό βήμα είναι ο Κώστας Τσουρός! Ο δημοσιογράφος από τις 23/9 θα παρουσιάζει την δική του εκπομπή στο MEGA. Το κανάλι λοιπόν, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση (δείτε ποιος πήρε τη θέση του στο Mega Καλημέρα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Ο Κώστας Τσουρός έρχεται το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:40 στο MEGA με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment.

Με την πολυετή εμπειρία του στην τηλεόραση και το καυστικό σχόλιο που τον διακρίνει, ο Κώστας Τσουρός μάς παρουσιάζει τη νέα εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», με επίκεντρο την ενημέρωση, αλλά και την ψυχαγωγία στην ιδανική δοσολογία.

Μαζί με τον Κώστα Τσουρό, η Νόνη Δούνια και μία δυνατή ομάδα με ξεχωριστή αισθητική, άποψη και θετική διάθεση: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης.

Στο υπερσύγχρονο studio της νέας εκπομπής του MEGA, και με τη βοήθεια τεχνολογίας AR, ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, νέα από τον λαμπερό κόσμο των celebrities και πρωτότυπα θέματα που αφορούν τον τηλεθεατή.

Στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» γνωρίζουμε καλύτερα τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και της μουσικής. Συνεντεύξεις με το ξεχωριστό αποτύπωμα του Κώστα Τσουρού, που διακρίνεται για τον αυθορμητισμό και την ειλικρινή του προσέγγιση.

Τα Σαββατοκύριακα στο MEGA γίνονται πιο ενδιαφέροντα και… «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Κώστας Τσουρός εκπομπή MEGA

Το σχόλιο της Γερμανού στην ανάρτηση του Τσουρού για τη νέα του εκπομπή

Την Παρασκευή 28/7, ο ίδιος προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προετοιμάζοντας τους τηλεθεατές και πιστούς ακόλουθούς του, με την Ναταλία Γερμανού να του σχολιάζει, ευχόμενη καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.

«Από Σεπτέμβρη θα τα λέμε αλλιώς...», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Η παρουσιάστρια του ALPHA τότε, επισήμανε: «Καλή αρχή αγάπη μου. Ήταν δίκαιο. Έχεις όλη μου την αγάπη σταθερά αμείωτα και σε καμαρώνω. Και το ξέρεις!!».

Ναταλία Γερμανού σε Τσουρό