Πέταξε τα αθλητικά ρούχα και έγινε νονός - Αγνώριστος ο Βο με κοστούμι, τιράντες & πολύχρωμη γραβάτα

Οι φωτογραφίες από το ιερό μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
bo_fugitive - instagram
bo_fugitive - instagram

Ο Βο βρέθηκε τη Δευτέρα 18/9 στη Θεσσαλονίκη για ένα πολύ ιδιαίτερο και ιερό σκοπό, καθώς πήρε την απόφαση να βαφτίσει τον γιο του ξαδέρφου του, με τον ίδιο να δημοσιεύει μετά το μυστήριο φωτογραφικό υλικό στο instagram.

Ο γνωστός ράπερ έχει αποδείξει, πως αγαπάει πολύ τους φίλους και την οικογένεια του και έτσι αυτή τη φορά αποφάσισε να πάει ένα βήμα πιο κάτω τη δεμένη σχέση με τον ξάδερφό του, βαφτίζοντας το παιδάκι του (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του για την Καρολίνα Καλύβα).

Οφείλουμε να πούμε, πως ο Βο ήταν αγνώριστος με το κοστούμι, που επέλεξε να φορέσει εν όψει του θρησκευτικού μυστηρίου, καθώς το συνδύασε με λευκό πουκάμισο, μία ιδιαίτερη γραβάτα και μπορντό τιράντες.

Η ανάρτηση του Βο για το αγοράκι που βάφτισε

«Τι ευλογία να βαφτίζεις την ΛΥΔΙΑ …το πρώτο παιδί του πρώτου σου αλλά αγαπημένου ξαδέρφου …
Συνχαρητηρια σε όλους @baggelis @erasmia_mpegkaii τις οικογένειες την κουμπαρά που ήταν καλα προετοιμασμένη τους φίλους αλλά κ το εκκλησάκι που ήταν τόσο καλο μαζι μας και όλο το μυστήριο...», έγραψε ο Βο.

Ο δικός του γάμος και το κομμάτι της οικογένειας

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 26/4 ο Μπο, ο οποίος ήταν άκρως ομιλητικός και μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, προχώρησε και σε μια πολύ απρόσμενη αποκάλυψε.

«Δεν ειμαι στα ίδια κιλά από το 2017, γιατί βγήκα με πολύ λίγα κιλά μετά το παιχνίδι. Έχασα 34 κιλά. Ήμουν 120 όταν μπήκα στο ριάλιτι επιβίωσης και έπεσα στα 84-85. Όλα έχουν να κάνουν με την διατροφή, Είμαστε αυτό που τρώμε. Πιο παλιά, μου είχε πει ο Αλκαίος για να πας Γιουροβίζιον πρέπει να χάσεις κιλά. Ένιωθα, ότι αν αδυνατίσω θα είμαι πιο αδύναμος...

Έχω φάει ευγενικές, καλοψημένες χυλοπίτες! Δεν ήταν καμία τραγική».

Αναφορικά με το κεφάλαιο "οικογένεια" είπε: «Θα ήθελα οικογένεια αλλά δεν είμαστε όλοι για όλα. Θα είχε πολύ πλάκα να είχα δύο παιδάκια τώρα. Έχω παντρευτεί στο παρελθόν. Δεν περνούσα καλά στον γάμο. Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδί, απλώς για να το κάνεις ή επειδή το έχεις ανάγκη. Έχω απιστήσει, όπως όλοι. Η μονοτονία με οδήγησε στην απιστία».

Τέλος, μίλησε και για τον Χρήστο Δάντη: «”Το ξέρεις” το νέο μου τραγούδι μαζί με τον Χρήστο Δάντη. Ο Χρήστος Δάντης είναι ο πιο ακομπλεξάριστος καλλιτέχνης...

Έχω χάσει την αδερφή μου όταν ήταν 6 ημέρων. Έχω κάνει σχέση με 18 χρόνια μικρότερη μου».

TAGS