Η Παραλία: ''Σούσουρο'' με τη φωτογραφία της εγκυμονούσας Δανάης Μιχαλάκη από τα γυρίσματα της σειράς

Τα συνδυάζει όλα μαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Παραλία: ''Σούσουρο'' με τη φωτογραφία της εγκυμονούσας Δανάης Μιχαλάκη από τα γυρίσματα της σειράς

Η Δανάη Μιχαλάκη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής τόσο σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, όσο και τα προσωπικά της με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της να αποτελεί την πιο πρόσφατη - ευχάριστη είδηση, που κυκλοφόρησε για εκείνη.

Η ηθοποιός παράλληλα πρωταγωνιστεί στην σειρά ''Η παραλία'' της ΕΡΤ με τα πρώτα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει από πέρυσι, που η Δανάη Μιχαλάκη δεν ήταν ακόμα εγκυμονούσα (δείτε εδώ το φύλο του μωρού).

Η φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη από τα γυρίσματα της σειράς ''Παραλία''

Το σίριαλ έκανε πρεμιέρα και έτσι οι ηθοποιοί βρίσκονται σε συνεχή γυρίσματα για τα επόμενα επεισόδια. Με φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε στο instagram είδαμε τη Μιχαλάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα, στα backstage να παρακολουθεί κάποιο γύρισμα, στην καλύτερη φάση της ζωής της.

Δανάη Μιχαλάκη -  Παραλία - Γυρίσματα - Εγκυμοσύνη

Οι πρώτες δηλώσεις της Μιχαλάκη για την εγκυμοσύνη της

Στην πρεμιέρα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον (δείτε την έναρξη) βρέθηκε καλεσμένη η Δανάη Μιχαλάκη με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς Η παραλία στην ΕΡΤ1 όπου πρωταγωνιστεί και το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα 4/9.

Η ηθοποιός στην εν λόγω σειρά θα παίξει για πρώτη φορά μαζί και με τον πατέρα της. «Ο μπαμπάς μου κάνει έναν του χωριού. Έχω κάνει λίγα γυρίσματα μαζί του, δεν έχω ξαναδουλέψει μαζί του, έχει και φοβερή πλάκα αλλά ήταν και πολύ συγκινητικό. Ανυπομονούσαμε να έρθει αυτή η ευκαιρία», είπε σχετικά.

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε επίσης για την εγκυμοσύνη της. Η ηθοποιός ανακοίνωσε πριν μερικές εβδομάδες πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Το γνωστοποίησε μάλιστα με την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Μεγαλώσαμε στη Σύρο με τον αδερφό μου γιατί οι γονείς μας θέλανε να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ήταν τεράστια θυσία και για τους δυο γονείς αυτό. Μπορεί να το έκανα κι εγώ, δε το αποκλείω. Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει με τον Γιώργο αλλά θα ήθελα κι εγώ το παιδί μου να μεγαλώσει με μια μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι εδώ στην Αθήνα. Δε με απασχολεί καθόλου το θέμα καριέρας. Όταν κάτι το καθυστερούμε και το αναβάλλουμε και περιμένεις τη σωστή στιγμή, μπορεί να μη γίνει και ποτέ. Εγώ ήμουν πολύ έτοιμη για την εγκυμοσύνη. Δεν ήθελα να σκέφτομαι το μετά», είπε.