Άκρως διαχυτικοί σε βραδινή τους έξοδο Κοσιώνη & Μπακογιάννης - Φιλήθηκαν στο στόμα μπροστά στο φακό

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη έκαναν μια κοινή βραδινή έξοδο στο Θέατρο Λυκαβηττού παρακολουθώντας μια συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στα πλαίσια της γιορτής στο Λυκαβηττό, που άνοιξε για το κοινό μετά από 15 χρόνια.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν παρών εκεί και ανάμεσα στα πρόσωπα, που απαθανάτισε ήταν και ο ζευγάρι, που κάθισε στις πρώτες θέσεις του θέατρου. Μάλιστα οι δύο τους δε δίστασαν να δώσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Δείτε επίσης: Σία Κοσιώνη: Ο γιος της μπούκαρε στο πλατό του δελτίου του ΣΚΑΙ - Η τρυφερή τους αγκαλιά

Το τρυφερό φιλί στο στόμα της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έχουν επιστρέψει στα επαγγελματικά καθήκοντά τους, ωστόσο δε χάνουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν και κάποιες πιο προσωπικές στιγμές, όπως αυτή!

Κοσιώνη - Μπακογιάννης

Η εντυπωσιακή μονοκατοικία τους

Μέσα από αναρτήσεις του ζευγαριού στο instagram έχουμε δει και κάποιες πτυχές του σπιτιού τους, το οποίο είναι ολόλευκο, με τα παιχνίδια του μικρού να γεμίζουν τον χώρο, ενώ εντύπωση κάνει και η τεράστια βιβλιοθήκη στο σαλόνι, η οποία είναι γεμάτη μέχρι πάνω με βιβλία. Βέβαια, τη διαφορά την κάνει ο μεγάλος τους κήπος.

Η ζωή στο σπίτι τους

Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA στις 21/12/22, και αφού η παρουσιάστρια αποκάλυψε το άγνωστο σκηνικό τους στην πρώτη τους συνάντηση, ο ίδιος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον γάμο του με την Σία Κοσιώνη και στο παιδί τους και εξήγησε ποια είναι η σχέση της μητέρας του με την σύζυγό του, πώς είναι η καθημερινότητά τους ως ζευγάρι και ποια είναι τα συναισθήματά του για εκείνη.

«Νομίζω ότι η μητέρα μου είχε περισσότερο άγχος την πρώτη φορά που συνάντησε τη Σία επίσημα ως σχέση μου. Είναι και οι δυο πολύ ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Νομίζω έχουν αδυναμία η μια στην άλλη», είπε αρχικά (δείτε εδώ το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στην δημοσιογράφο για τον γάμο τους).

Όσο για την καθημερινότητα με τα παιδιά στο σπίτι τους, ο ίδιος ανέφερε: «Δε συντονιζόμαστε πάντα όλοι μέσα στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι, αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι, είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε ότι, από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αυτή την αγάπη τη μοιραζόμαστε.

Η αγκαλιά και το φιλί είναι στάνταρ από το πρωί μέχρι το βράδυ… Μας αρέσει να συζητάμε τα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας λέμε στα παιδιά μας, “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα”΄. Έτσι τελειώνει η μέρα μας…».