«Ξεπερνάμε τα όρια της ελαφρότητας» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη για τα αποκλειστικά για τις πίτσες και τα μπουρμπουάρ του Κασσελάκη

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ξεπερνάμε τα όρια της ελαφρότητας» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη για τα αποκλειστικά για τις πίτσες και τα μπουρμπουάρ του Κασσελάκη

Έχει δημιουργηθεί τεράστιος ντόρος γύρω από το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη τις τελευταίες ημέρες, κι αυτό διότι έχει καταφέρει να "κερδίσει" μεγάλο κοινό και μέχρι στιγμής έχει πολύ υψηλά ποσοστά όσον αφορά στην υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κάμερες, λοιπόν, τον κυνηγούν και αναζητούν να βρουν οτιδήποτε σχετίζεται με τον ίδιο (δείτε εδώ ποια είναι η πεθερά του), ενώ εξετάζεται και η κάθε του κίνηση. Μάλιστα, το μπουρμπουάρ που άφησε σε ντελιβερά μετά από παραγγελία έγινε ολόκληρο θέμα, κάτι που, όπως φαίνεται, ενόχλησε τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, σχολίασε αρνητικά το γεγονός πως οι δημοσιογράφοι ασχολούνται με αυτού του είδους τα γεγονότα, χλευάζοντας εκείνους που προσπαθούν να έχουν τέτοια "αποκλειστικά".

Το "καυστικό" σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για τα αποκλειστικά γύρω από το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη

«Παρήγγειλε πίτσες και “είχαμε αποκλειστική συνέντευξη” λέγανε κάποιοι με τον ντελιβερά. Έχω την εντύπωση ότι ξεπερνάμε τα όρια της ελαφρότητας», είπε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Παπαδάκης σχόλια για Κασσελάκη Λιάγκα

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στις εκπομπές χθες, εκείνος που είχε αποκλειστική συνέντευξη για τι μπουρμπουάρ και τις πίτσες ήταν ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Η εμφάνιση του υποψήφιου προέδρου με τον σύντροφό του και οι δηλώσεις του πατέρα του

Το βράδυ της Κυριακής 17/9 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη να βγαίνει πρώτος με 45,47%, ενώ ακολουθήσε η Έφη Αχτσιόγλου με 36,21%. Οι δυο τους λοιπόν, θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο.

Στο πλευρό μάλιστα του υποψηφίου, ήταν ο σύζυγος του Tyler. Οι δυο τους έφτασαν μαζί στη Στουρνάρη και περπάτησαν ο ένας πλάι στον άλλο.

Δίπλα στον γιο του ήταν και ο πατέρας του Θεόδωρος Κασσελάκης, ο οποίος μιλώντας στις κάμερες, είπε:

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σοβαρό βήμα. Για όλους μας και για όλη τη χώρα. Ο κόσμος έχει τη δύναμη. Πρέπει να αγωνιστείς και πρέπει να διαψεύσεις στην πορεία. Η χώρα χρειάζεται μία δημοκρατική παράταξη. Το πιστεύω ότι τον στηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας και μπράβο του» δήλωσε χαρακτηριστικά πριν βγουν τα αποτελέσματα.