«Μουρλός είσαι ρε; Πας καλά;» - Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για τον δεύτερο γάμο

Η απάντηση για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μουρλός είσαι ρε; Πας καλά;» - Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για τον δεύτερο γάμο

Ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 19/9, ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο ίδιος συζήτησε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα για διάφορα θέματα και ανοίχτηκε αρκετά και για την προσωπική του ζωή.

Απάντησε, δηλαδή, για τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού, τον χωρισμό τους και το γεγονός πως έφτιαξε ξανά τη ζωή της με τον Βασίλη Κικίλια (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος τους), αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δικού του δεύτερου γάμου στο μέλλον.

Η απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα για τον δεύτερο γάμο

«Η πρώην γυναίκα σου παντρεύτηκε», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πέτρος Κωστόπουλος αμέσως αντέδρασε: «Ε μη με αρχίζεις τώρα με αυτή την ιστορία. Πάει, παντρεύτηκε. Παντρεύτηκε. 10 χρόνια έχουμε χωρίσει».

«Δεν θα σε ρωτήσω τίποτα γι’ αυτό, καθόλου. Για σένα θα πω. Πας καλά; Θα σε ρωτήσω για τη Τζένη τώρα; Ποτέ δεν θα το έκανα. Για σένα θέλω να ρωτήσω. Εσύ θα ξαναπαντρευτείς;», συνέχισε έπειτα ο παρουσιαστής.

«Μουρλός είσαι ρε; Πας καλά; Είπες θα παντρευτείς; Ούτε 1% πιθανότητα δε δίνω. Δύο πράγματα έχω αρχές. Δεν θα αλλάξω ομάδα ποτέ και δεν θα ξαναπαντρευτώ. Πιστεύω ότι μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο, να συγκατοικείς, όλα μια χαρά, όλα καλά. Παιδί άλλο δεν θα κάνω», απάντησε τότε εκείνος.

Δείτε επίσης: «Τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με τη μία» - Η εξομολόγηση του Πέτρου Κωστόπουλου για την οικονομική του καταστροφή