Γάμος Συριοπούλου: Με μακρύ μπλε φόρεμα, ασορτί ομπρέλα & χρυσά πέδιλα πάντρεψε η Σμαράγδα Καρύδη το ζευγάρι

Κουμπάροι ήταν επίσης ο Αθερίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
nikolpanagiotou - smaragda_karidi_official - Instagram
nikolpanagiotou - smaragda_karidi_official - Instagram

Πριν από λίγες ημέρες και μετά από 12 χρόνια σχέσης η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής πήραν την απόφαση να ενωθούν και επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου, καθώς παράλληλα βάφτισαν και το γιο τους.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος με τους 3 ηθοποιούς να λάμπουν από ευτυχία στην όμορφη αυτή στιγμή των δύο καλών τους φίλων.

Δείτε εδώ: Το έγραψαν πάνω στο κουτάκι - Με λευκό και πράσινο χρώμα η κομψή μπομπονιέρα στο γάμο της Συριοπούλου και του Πατσατζή

Την Τρίτη 19/9 η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από στο λογαριασμό της στο instagram τόσο από το μυστήριο - που έγινε με ομπρέλες - όσο και από το ξέφρενο πάρτι, που ακολούθησε στη συνέχεια.

Η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη για το γάμο της Ευαγγελίας Συριοπούλου

«Ευαγγελία, Στράτος Νικόλας
Ένας για ολους κι όλοι για έναν. Ενωμένοι από πάντα και για πάντα.
Μέσα στο ζόφο και την απελπισία των ημερών, η γιορτή της ζωής, της ένωσης και της αγάπης
Τυχεροί που έχετε ο ένας τον άλλον κι εμείς ευλογημένοι που σας έχουμε στη ζωή μας. Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε συγγενείς σας. Πνευματικούς γονείς και πνευματικά αδέρφια
Οχι τ αδέρφια που μας έτυχαν. Τα αδέρφια που διαλέξαμε

Νυνί δέ μένει πίστις, ἔλπίς, ἀγάπη, τά τρία ταῦτα· μείζων δέ τούτων ἡ ἀγάπη», έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη.

Ο σύζυγός της, ο γιος και η εγκυμοσύνη της Συριοπούλου

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κανάλι του ΑΝΤ1, The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 14/2 η Ευαγγελία Συριοπούλου μιλώντας αναλυτικά για την προσωπική της ζωή.

Η αγαπημένη ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε για την καριέρα της, για την επιτυχία του σίριαλ και τις εξελίξεις που θα δούμε να συμβαίνουν στην οθόνη μας σχετικά με αυτό, ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας μέχρι και τι συνέβη στην ημέρα του τοκετού, εξηγώντας που βρισκόταν την ώρα που την έπιασαν οι πόνοι και κατάλαβε ότι θα γεννήσει.

«Ο Στράτος δεν θέλει καθόλου τη δημοσιότητα, τον παρακαλάω να πάμε μαζί σε παραστάσεις και μόλις δει του φωτογράφους, εξαφανίζεται», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Είχα στρες στην αρχή της εγκυμοσύνης από την ευθύνη, είπα “Ευαγγελία αλλάζει η ζωή”».

Όταν άρχισε να υποψιάζεται πως ήταν έγκυος, ο σύντροφός της αντέδρασε κάπως έτσι: «Ήμασταν μαζί στο σπίτι μας, το κατάλαβα απευθείας ότι κάτι δεν πάει καλά στην υποψία ότι είμαι έγκυος έφυγε σαν σφαίρα να πάει στο φαρμακείο δεν άντεξε χα περιμένει να ξημερώσει».

«Μόλις βγήκε το τεστ κοιταζόμαστε στα μάτια ήταν σαν τα τα είπαμε όλα, ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή. Και από την άλλη μέρα ήταν λες και όλα ήταν φωτεινά. Οι πρώτοι που το είπαμε ήταν οι γονείς μας. Το είπαμε στους δύο μήνες», πρόσθεσε έπειτα.

Και συνέχισε: «Είχα πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη, ήταν και καλοκαιράκι, πηγαίναμε για μπάνια», ενώ αποκάλυψε για την ημέρα της γέννας: «Ήθελα να πάω να πάρω κάτι παπλώματα, είχα μπει σε μία διαδικασία άμυνας. Πήρα παραμάσχαλα κάτι παπλώματα, μετά πήγαμε να φάμε, μετά βγάλαμε τον σκύλο βόλτα και ύστερα μπήκα στο μαιευτήριο με διαστολή 8».

«Τη στιγμή που κράτησα τον γιο μου στην αγκαλιά μου τα συναισθήματα με πλημμύρισαν. Δεν υπάρχουν λόγια» υπογράμμισε. (δείτε το παιδί της εδώ).