«Μην μπλέκετε τον...» - Η πρώτη ανάρτηση της Μαριάντας Πιερίδη μετά τις φήμες χωρισμού & η έκκλησή της

Έκανε ξεκαθάρισμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mariada.s.pieridi - Ιnstagram
mariada.s.pieridi - Ιnstagram

Η προσωπική ζωή της Μαριάντας Πιερίδη έχει βρεθεί στο προσκήνιο τελευταία, καθώς μέσα από δημοσίευμα της Real Life έγινε γνωστό, πως υπάρχουν έντονα σύννεφα στη σχέση της με τον Δημήτρη Κατραβέση.

Μέσα από τις πρόσφατες δηλώσεις της τραγουδίστριας (δείτε εδώ) διαφαίνεται από την ψυχολογία της και τον τρόπο, που απάντησε, πως όντως αν όχι η προσωπική της ζωή - κάτι υπάρχει, που την επιβαρύνει ψυχολογικά.

Συνδυαστικά με την ανάρτηση, που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη στις 17/9 έγινε γνωστό, πως βιώνει μία ιδιαίτερη περίοδο, ωστόσο πρώτο της μέλημα είναι να προστατευτεί ο μαναχογιός της, Νικόλας και στη συνέχεια να αποφευχθούν παρανοήσεις.

Η έκκληση της Μαριάντας Πιερίδη για την προσωπική της ζωή

«Εγώ και εσυ…#justmeandyou

(Παρακαλώ πολύ κ το λέω με πολύ πολύ αγάπη, μην μπλέκετε τον γιο μου και την κάθε μου ανάρτηση με γνωμικά η φωτογραφίες, με τα επαγγελματικά μου . Αν θελήσω να αναφερθώ σε αυτά, θα είμαι πολύ συγκεκριμένη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων)», έγραψε η Μαριάντα Πιερίδη.

Όλο το παρασκήνιο πίσω από το ρήγμα στη σχέση Πιερίδη & Κατριβέση

Μέσα από το ρεπορτάζ της Real Life και της εκπομπής Super Κατερίνα, τη Δευτέρα 18/9 έγινε γνωστό, πως η τραγουδίστρια περνάει μια κρίση στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα στο γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση (δείτε εδώ περισσότερα).

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει ήπιους τόνους αυτή την περίοδο, που δοκιμάζεται ο δεσμός τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει την πρόσφατη επικοινωνία, που είχε με την Μαριάντα Πιερίδη, με την τελευταία να επιβεβαιώνει, πως είναι σε μια δύσκολη προσωπικά περίοδο.

«Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτό το καλοκαίρι δημιούργησαν ένα χάσμα στη σχέση τους. Προτεραιότητα τόσο για τη Μαριάντα όσο και για τον Δημήτρη είναι το παιδί. Παρόλα αυτά προσπαθούν να βρουν τι έφταιξε για να επανέλθει μια ισορροπία στη ζωή τους», δηλώνει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού.