Αδημοσίευτη φωτογραφία από τις διακοπές Μάνεση & Μαυραγάνη: Εκείνος με τζιν & t-shirt και πράσινο σορτσάκι εκείνη

Σε μία πιο χαλαρή εμφάνισή τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης έχουν δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια με το ζευγάρι να μετράει πάνω από 20 χρόνια κοινής πορείας και σχέσης με τα δύο τους παιδιά να αποτελούν προτεραιότητα σε κάθε τους βήμα.

Η δημοσιογραφία είναι ασφαλώς αυτό, που τους ενώνει με τον έναν να καταλαβαίνει τον άλλο σχετικά με τα απαιτητικά ωράρια εργασίας του επαγγέλματος. Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν για το ζευγάρι περιλάμβανε κοινές διακοπές στη Ουάσιγκτον (δείτε εδώ τη Μαυραγάνη με τα παπούτσια στο χέρι λίγο πριν την αυλαία της εκπομπής της).

Προς το τέλη του Αυγούστου Μαυραγάνη και Μάνεσης επέστρεψαν στην Αθήνα με την Φαίη να δημοσιεύει την Τρίτη 19/9 μια κοινή φωτογραφία τους από την πλατεία Συντάγματος.

Η φωτογραφία του Νίκου Μάνεση με τη Φαίη Μαυραγάνη

«Τέλη Αυγούστου, πλατεία Συντάγματος, με εκτυφλωτικό ήλιο, παρέα τα παιδιά και τουρισμό στην πόλη», έγραψε η Φαίη Μαυραγάνη.

Η Μαυραγάνη και ο Μάνεσης πάνω από 20 χρόνια αχώριστοι

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η πρεμιέρα της πίσω στο κανάλι από όπου ξεκίνησε, χαρές έχει η Φαίη Μαυραγάνη καθώς με μία άκρως τρυφερή και επική ανάρτηση, έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως γιορτάζει!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και ο Νίκος Μάνεσης, που αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της ελληνικής showbiz, έχουν επέτειο την Παρασκευή 2/9 γάμου αφού είναι παντρεμένοι 20 χρόνια.

Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον λογαριασμό της στο Instagram με τον παρουσιαστή όπου ποζάρουν ανέμελοι και αγκαλιασμένοι πάνω σε μια πορτοκαλί βέσπα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο καλύτερος οδηγός μιας ολόκληρης ζωής εδώ και είκοσι χρόνια».

Είκοσι χρόνια αχώριστοι Φαίη Μαυραγάνη και Νίκος Μάνεσης

Πηγή φωτογραφίας Instagram / Φαίη Μαυραγάνη