Φουσκώνει η κοιλίτσα της Χριστίνας Βραχάλη - Νέα φωτογραφία της με φλοράλ φόρεμα από το στούντιο

Βιώνει μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
christina_vrachali - instagram
christina_vrachali - instagram

Πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι κυκλοφόρησε η είδηση εγκυμοσύνης της Χριστίνας Βραχάλη με την ίδια να μην κάνει επίσημες δηλώσεις, επιβεβαιώνοντας όμως το γεγονός μέσα από το αθλητικό site, που γράφει.

Μια νέα ολόσωμη φωτογραφία της δημοσίευσε τη Δευτέρα 18/9 η Χριστίνα Βραχάλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με το μπλε φλοράλ φόρεμά της από το στούντιο (δείτε εδώ τι συνέβη με την προσωπική της ζωή).

Για την ώρα λοιπόν, η αθλητικογράφος απολαμβάνει την πρώτη της εγκυμοσύνη και παράλληλα δε σταματάει να εργάζεται, αφού το πάθος της για τα αθλητικά είναι γνωστό.

Η νέα φωτογραφία της Χριστίνας Βραχάλη με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Πρεμιέρα στο ολοκαίνουριο #opapgametime και για μένα!
Καλή σεζόν ομάδα!
Stay tuned...», έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη.

To βιογραφικό της

«Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου.

Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.»