Εκτός Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για την κατάσταση της υγείας του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκτός Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για την κατάσταση της υγείας του

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγη ώρα βγήκε στον αέρα του Super Κατερίνα ντυμένη στα λευκά και καλωσόρισε τους τηλεθεατές της. Η ομάδα της, όμως, δεν είναι ολοκληρωμένη. Απουσιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει από τα πρώτα λεπτά τι συμβαίνει.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, ο δημοσιογράφος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, γι' αυτό και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί σήμερα, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό θέμα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αστειεύεται πως έχει μόνο λίγο βήχα και το έκανε θέμα.

Δείτε επίσης: «Κάναμε να μιλήσουμε για κανένα μήνα» - Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης "έσπασε" τη σιωπή του για τον Μικρούτσικο μετά την αποχώρηση από το Super Κατερίνα

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Ο Ανδρέας μας είναι λίγο αδιάθετος σήμερα, όλα καλά όμως», ανέφερε σε πρώτο επίπεδο η Κατερίνα Καινούργιου και ο συνάδελφός της είπε χαρακτηριστικά γελώντας: «Ο μπεμπούλης μου λίγο βηχαλάκι έχει».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος και την προηγούμενη σεζόν έλειπε πολλές φορές από το πλατό για λόγους υγείας, ενώ είχε νοσηλευτεί και στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες.

Η μάχη που δίνει

Για την κατάσταση του είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στο Χαμογέλα και Πάλι: «Αυτή τη στιγμή δίνω μάχη να ανανήψω, θα βάλω το οξυγονάκι μου, ξαναπέρασα από τη στενωπό, θέλω να φροντίσω την υγεία μου και την καθαρότητα του μυαλού μου».

O Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύτηκε ύστερα από δύσπνοια που αισθάνθηκε, η οποία εν τέλει οφειλόταν στο γεγονός πως κάποιο μικρόβιο είχε επηρεάσει τον οργανισμό του και συγκεκριμένα τους πνεύμονές του.

Στο πλευρό του όπως είναι φυσικό, ήταν κάθε ώρα και λεπτό η σύντροφος του Έλενα. Επικοινωνούσε με όλους, ενώ μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του. Ήταν λοιπόν ένα από τα πρόσωπα που θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια.