«Έχω έναν αδελφό από Σουηδία και μία αδελφή από...» - Η συνάντηση της Ιωάννας Τούνη με τα παιδιά του πατέρα της στη βάφτιση του νουνίτο

«Τέρμα τα ψέματα!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη είναι πανέτοιμη για την βάφτιση του μικρού της γιου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου. Αυτή την ώρα πετάει από Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε για κάποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και για τα γενέθλια της κολλητής της και νονάς του παιδιού της, Στέλλας Πάσσαρη (δείτε εδώ τι συνέβη στα μπουζούκια), για Αθήνα, μαζί με το μωρό της.

Όσο βρισκόταν στο αεροδρόμιο, όμως, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για το μυστήριο, εξηγώντας πως δεν μπορεί με τίποτα σε αυτή τη φάση να συνηθίσει το όνομα του μπέμπη και πως δεν είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της το παρατσούκλι που του έχουν βγάλει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, νουνίτο.

Παρόλα αυτά, δηλώνει τρελά ενθουσιασμένη για την τελετή, διότι εκεί θα δει μετά από τόσα χρόνια πολλά πρόσωπα της οικογένειάς της, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και τα ετεροθαλή της αδέρφια, τα οποία προέρχονται από την πλευρά του πατέρα της (δείτε εδώ το σούπερ αποκλειστικό μας για το dress code, το μενού και τους 500 καλεσμένους).

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για τα αδέρφια της και την συνάντησή τους στη βάφτιση

«Πηγαίνουμε Αθήνα και αυτό ήτανε! Τέρμα τα ψέματα, θα βαφτίσουμε το νουνίτο μας. Αυτό ήτανε! Αντίο ζωή, αντίο νουνίτο. Πώς θα συνηθίσουμε το νέο όνομα, πείτε μου. Θα το συνηθίσουμε. Θα το λέω όλη μέρα, σας προετοιμάζω από τώρα. Όλη μέρα θα λέω τώρα. Ανάθεμα κάποια στιγμή σε 15 χρόνια δεν θα το μάθουμε;», είπε αρχικά.

Και σημείωσε: «Επίσης είμαι πολύ excited γιατί θα δω τα αδέλφια μου! Θα έρθουν για την βάφτιση... Για όσους με ακολουθείτε καιρό, θα γνωρίζετε πως έχω έναν αδελφό από Σουηδία και μία αδελφή από Ολλανδία! Είναι ετεροθαλή αδέλφια μου, από την πλευρά του μπαμπά και έχουμε να ειδωθούμε χρόνια».