«Δεν συνεχίζω Θέμη! Παρακαλώ πολύ να κλείσει η σύνδεση, ευχαριστώ» - Οργισμένη η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Ζητούσε απεγνωσμένα να κλείσουν τον συνεντευξιαζόμενη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν συνεχίζω Θέμη! Παρακαλώ πολύ να κλείσει η σύνδεση, ευχαριστώ» - Οργισμένη η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Με απώλειες έκανε έναρξη η εκπομπή Super Κατερίνα, αφού ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν αδιάθετος και θεώρησε πως πρέπει να ξεκουραστεί στο σπίτι του. Στην συνέχεια ωστόσο σημειώθηκε και ένα έντονο περιστατικό στο πλατό, με αφορμή την εξέλιξη της υπόθεσης δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης η μητέρα της, κυρία Αρμουτίδου, δήλωσε πως δεν δέχεται την συγγνώμη των δολοφόνων του παιδιού της. Οι κατηγορούμενοι ζητούν αναίρεση της απόφασης ενώ η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου συνηγόρησε το αντίθετο.

«Εξουθενώσανε το παιδί μου, το πολτοποιήσανε, το βιάσανε και το τραβούσανε σαν σάκο του μποξ και το πετάξανε ζωντανό χωρίς ενσυναίσθηση. Οι τελευταίες κουβέντες του παιδιού μου ήταν “θα σας βρει ο πατέρας μου”. Αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που τα ανδρώσανε και τα αναθρέψανε σε ανεπαρκέστατες οικογένειες, με γονείς που με τους παράδες τους κάνανε επίδειξη δύναμης και την πλήρωσε το δικό μου παιδί.

Δεν θέλω τη συγγνώμη τους γιατί θα ερεθίσουν πιο πολύ το θυμικό μου αλλά έτσι για τη μνήμη του παιδιού να πουν κάτι. Μάθανε με τα λεφτά και τις διασυνδέσεις, είναι και χορηγοί κάποιου κόμματος και έχουν και τους δικηγόρους», δήλωσε μεταξύ άλλων σε έντονο ψυχολογικό κλίμα.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, ακούγοντας την, θέλησε να διακόψει την σύνδεση...

«Κυρία Αρμουτίδου, καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο σας. Έχετε απόλυτο δίκιο ό, τι και να πείτε. Σας ευχαριστώ αλλά επειδή σας ακούω ταραγμένη και νιώθουμε τύψεις τώρα γιατί το ξαναβιώνετε, σας ευχαριστούμε πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ. Δύναμη και κουράγιο», της είπε και την αποχαιρέτησε.

Η οργισμένη αντίδραση της Καινούργιου στις δηλώσεις του δικηγόρου των κατηγορούμενων

Λίγο αργότερα μέσω skype εμφανίστηκε ο Χάρης Αμπραζής, δικηγόρος του 26χρονου δολοφόνου της Ελένης. Τα λόγια του ωστόσο, έβγαλαν εκτός ελέγχου την παρουσιάστρια η οποία ζήτησε έξαλλη να κόψουν την σύνδεση.

«Δεν συνεχίζω Θέμη....Παρακαλώ πολύ να κλείσει η σύνδεση, ευχαριστώ», είπε και τον έκλεισαν.