Πρώτο άκυρο στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Ποιος δεν θα παρευρεθεί και το ανακοίνωσε δημόσια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία σύντομη συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, παραχώρησε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος σχολίασε τα προγράμματα της τηλεόρασης αυτή τη σεζόν και τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, όμως μίλησε και για άλλο ένα πολύ φλέγον ζήτημα. Τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλο και της Δήμητρας Βαμβακούση.

Το διάσημο ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στους Αγίους Ισιδώρους και οι καλεσμένοι τους είναι περίπου 600 άτομα. Ανάμεσά τους και ο επιτυχημένος σχεδιαστής. Ο ίδιος, όμως, αποκάλυψε στις κάμερες πως δεν θα παρευρεθεί και εξήγησε τον λόγο (δείτε εδώ ποιο ακόμη πρόβλημα αντιμετωπίζει το ζεύγος λίγες μέρες πριν το μυστήριο).

Γιατί ο Λάκης Γαβαλάς έριξε άκυρο στον γάμο Ντάνου και Δήμητρας Βαμβακούση

«Προσκυνώ κάθε μέρα τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Τα Σύρματα είναι η νέα σειρά της ΕΡΤ που θα με φιλοξενήσει, είπα σχεδόν αμέσως το ναι, ήταν ένα σενάριο που μου άρεσε. Οι συζητήσεις για το Emily in Paris είναι σε πρώιμο στάδιο. Ξαφνικά το έβγαλαν όλοι. Και επειδή πολλές φορές πολλά λέγονται, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει», είπε αρχικά.

Έπειτα σχολίασε: «Δεν πρόλαβα να δω καμία πρωινή εκπομπή. Είναι τόσο θλιβερά αυτά που περνάμε, που δεν θέλω πραγματικά να ασχοληθώ με θεάματα και τέτοια».

Όσον αφορά στον γάμο των δύο παιδιών, επισήμανε: «Φυσικά και με κάλεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο γάμο του, αλλά δεν θα πάω βέβαια, γιατί τον κύριο Ντάνο ούτε τον ξέρω, ούτε τον παρακολουθούσα τότε στο Survivor. Νομίζω δεν είχα και τηλεόραση εκείνο το διάστημα. Εύχομαι να είναι καλά κι ευτυχισμένος, να το δείχνουν οι εκπομπές όλη την ώρα να σταματήσουν να δείχνουν τον Κασσελάκη πια».

Δείτε επίσης: «Πρώτα ο Θεός...» - Η Δήμητρα Βαμβακούση ''έσπασε'' τη σιωπή της σχετικά με τις φήμες εγκυμοσύνης