«Δεν προλαβαίνουμε να βρεθούμε και...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Κατριβέση μετά τις φήμες χωρισμού με την Μαριάντα Πιερίδη

Άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα, τα οποία θέλουν την Μαριάντα Πιερίδη να περνά μία σοβαρή κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση, με κανέναν από τους δύο να μη μιλά, ωστόσο, δημόσια για το γεγονός αυτό. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μάλιστα, κάθε φορά που οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων πήγαιναν προς τα εκεί, αποχωρούσε ή ζητούσε να σταματήσει η συζήτηση (δείτε την εδώ έτοιμη να βάλει τα κλάματα).

Για πρώτη φορά, όμως, ο σύζυγός της, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, χωρίς όμως να επιβεβαιώνει το γεγονός αυτό, εξηγώντας πως το γεγονός ότι δουλεύει πολλές ώρες και συχνά σε διαφορετικά μέρη δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.

Η απάντηση του Δημήτρη Κατριβέση για τον χωρισμό του με την Μαριάντα Πιερίδη

«Και γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους που γράφουν για τον χωρισμό, γιατί την ίδια απορία έχω και εγώ. Το ότι δουλεύουμε πολύ, τι σημαίνει; Τέλος πάντων πέρα από τη δυσκολία ότι δεν προλαβαίνουμε να βρεθούμε και βρισκόμαστε μια μέρα στην εβδομάδα που έχουμε τα ρεπό μας, δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν. Ο Γιώργος είναι στην Τήνο συνέχεια. Αφού έκανα διακοπές εγώ στην Τήνο ή δούλευα στην Τήνο… Δεν έχω να απαντήσω κάτι προς Θεού. Ούτε το έκανα ποτέ, ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα για την προσωπική μου ζωή να αναφερθώ», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, η Μαριάντα Πιερίδη, βρέθηκε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την ίδια ημέρα και επί της ουσίας ανακοίνωσε τον χωρισμό τους (δείτε εδώ αναλυτικά τις πρώτες της δηλώσεις).

Αποκάλυψη από φιλικό τους πρόσωπο

«Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτό το καλοκαίρι δημιούργησαν ένα χάσμα στη σχέση τους. Προτεραιότητα τόσο για τη Μαριάντα όσο και για τον Δημήτρη είναι το παιδί. Παρόλα αυτά προσπαθούν να βρουν τι έφταιξε για να επανέλθει μια ισορροπία στη ζωή τους».