«Θα βάλω τα κλάματα» - Σε αμηχανία η Μαριάντα Πιερίδη με ερώτηση δημοσιογράφου για τα προσωπικά της μετά τις φήμες περί κρίσης στον γάμο της

Φανερά συγκινημένη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα βάλω τα κλάματα» - Σε αμηχανία η Μαριάντα Πιερίδη με ερώτηση δημοσιογράφου για τα προσωπικά της μετά τις φήμες περί κρίσης στον γάμο της

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε την Φελίσια Τσαλαπάτη και την Μαριάντα Πιερίδη και οι δύο τους παραχώρησαν μερικές δηλώσεις μετά το τέλος του Καλοκαίρι Yes. Η τελευταία, λοιπόν, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και συγκινημένη δήλωσε πως είναι ευγνώμων για την γνωριμία τους, εξηγώντας πως η πρώτη της στάθηκε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της.

Μόλις, λοιπόν, η δημοσιογράφος την ρώτησε εάν αυτή η δύσκολη στιγμή της αφορά στα προσωπικά της, η ίδια ανέφερε απλώς πως δεν θα ήθελε να απαντήσει. Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες για κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση (δείτε εδώ τι συμβαίνει).

Η αντίδραση της Μαριάντας Πιερίδη σε ερώτηση για τα προσωπικά της μετά τις φήμες για τα σύννεφα στον γάμο της

«Θα βάλω τα κλάματα! Περάσαμε συγκλονιστικά, γίναμε φίλες. Έχω μία φίλη η οποία ήταν δίπλα μου στα πολύ δύσκολα, την αγαπάω, όλα τα παιδιά, αλλά έχω μία ιδιαίτερη προτίμηση εδώ, γιατί σε μία δύσκολη στιγμή έκανε αυτό που δεν θα έκανε κανείς. Δεν μπορώ να πω. Δεν ήταν στον αέρα της εκπομπής, όχι καλέ, αυτά είναι λεπτομέρειες», είπε αρχικά η ίδια μιλώντας για την Φελίσια Τσαλαπάτη.

Και όταν η ρεπόρτερ την ρώτησε εάν έχει σχέση με τα προσωπικά της, είπε με έντονο ύφος: «Δεν θα πω».

Δείτε επίσης: «Επιλέγω να μένω μακριά από ανθρώπους που...» - Η αιχμηρή ανάρτηση της Μαριάντας Πιερίδη λίγο μετά το τέλος του Καλοκαίρι Yes

Η τραγουδίστρια εντοπίστηκε και από την κάμερα του Super Κατερίνα, με τη δημοσιογράφο του ALPHA να πηγαίνει το θέμα ξανά προς την κρίση στον γάμο της, με την ίδια να βάζει μπρος και να αποχωρεί.

«Δε μπορώ να πω κάτι για τη συγκίνησή μου στην εκπομπή. Είναι πολύ προσωπικό», ανέφερε συγκεκριμένα και μόλις η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το unfollow στον Δημήτρη Κατριβέση, απάντησε, «Σταμάτα, φιλάκια».